Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Roman? Mulţi spun că s-ar fi despărţit de soţ, dar uite cum s-au pozat vedeta şi Marius Elisei! FOTO!


Oana Roman şi soţul ei, prima apariţie împreună după o ceartă serioasă! Uite cum s-au pozat!

 

O postare a Oanei Roman, de pe instagram, a ridicat multe semne de întrebare. La o poză cu micuţa Isabela, fosta prezentatoare tv a scris, în urmă cu o săptămână, un mesaj pe care unii urmăritori ai ei l-au interpretat ca fiind un anunţ subtil al despărţirii de soţ.

Citeste si: Dieta miraculoasă prin care slăbeşti 15 kilograme în 15 zile! MENIUL COMPLET

Mai mult decât atât, statusul are şi hashtag-urile "viaţa merge mai departe" si "tu şi cu mine" care au trezit imediat bănuiala că îndrăgita vedetă s-ar fi distanţat de partenerul ei de viaţă.

Oana Roman şi soţul ei, prima apariţie după o ceartă serioasă!"Împreună cu tine, totul e posibil!"

"Iubita mea minunată ! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit ! Iti promit că viaţa noastră va fi frumoasă , îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol, şi vom trăi frumos şi senin ! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil!", a scris Oana Roman.

De atunci Oana nu a dat nicio declaraţie prin care să confirme sau să infirme zvonurile, din ce în ce mai multe şi mai credibile, că s-ar fi despărţit de soţ. În weekend însă, vedeta şi partenerul ei de viaţă au petrecut împreună la ziua unui bun prieten, ba chiar s-au pozat cu câţiva amici la eveniment.

 

Protagoniştii noştri au zâmbit amândoi în faţa aparatului de fotografiat, apoi s-au retras la masă şi au discutat. Discreţia se păstrează însă cu sfinţenie, puţini fiind aceia care ştiu cu adevărat ce se întâmplă în aceste momente în căsnicia fiicei lui Petre Roman.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri