Nuci umplute cu crema de rom - desertul copilariei tale!


Nuci umplute cu crema de rom, un desert care va fi intotdeauna cautat si apreciat.

Fragedele nuci umplute cu crema de rom sunt prajiturele pe care cu totii le cunoastem. Nucile umplute sunt acele prajituri de casa pe care oricine le va prefera in locul unui desert mult mai sofisticat. Umplutura de rom si nuca din belusug pare sa fie punctul de rezistenta al acestor nuci delicioase si cu cat se vor regasi din belsug in crema nucilor, cu atat acestea vor fi mai reusite.

Tine cont ca, pentru a prepara nuci umplute cu crema de rom, ai nevoie de o forma speciala pentru nuci.

Ingrediente

Pentru cojile de nuci

3 oua

250 de grame de unt

600 grame de faina

1 plic praf de copt

100 grame de zahar

Zahar vanilat

Pentru crema de rom

120 de grame de biscuiti simpli

150 de grame de miez de nuca

150 grame zahar

50 grame unt

2 linguri de cacao

200 ml de lapte

Esenta de rom

Mod de preparare

Prepara cojile pentru nuci: Amesteca faina cu praful de copt, zaharul, zaharul vanilat si faina, adauga apoi ouale.  Framanta aluatul pana cand devine elastic, apoi lasa-l cateva ore la frigider.

Dupa ce aluatul a stat la rece, formeaza din el bilute (aprox. 5 grame) si incepe sa coci cojile.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri