“Nu mi-am dorit niciodată să îmi schimb numele.” Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei au făcut pasul cel mare


Doi foști concurenți ai emisiunii “Puterea Dragostei”, Larisa și Adrian, au luat decizia să se căsătorească în secret, după patru ani de relație.


In articol:

Larisa Bulgari și Adrian Iancu au fost concurenți ai primului sezon din Puterea Dragostei, reușind să impresioneze de-a lungul timpului cu povestea lor de dragoste.

Cei doi au decis să facă pasul cel mare și să meargă la starea civilă, la patru ani după ce aceștia s-au cunoscut. Însă, până ca ei să ajungă la căsătoria civilă, au trecut prin diferite peripeții.

Larisa Bulgari și Adrian Iancu s-au căsătorit în urma unor înțelegeri

Cei doi concurenți care au participat la show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D, au decis să își unească destinele după câteva înțelegeri intense despre acest lucru.

Una dintre neînțelegerile la care trebuiau să ajungă de comun acord a fost numele de familie de după căsătorie.

”Adrian a luat numele meu. Eu urăsc chestiile astea convenționale, sunt mai dusă cu sorcova, nu îmi lac lucrurile care țin prea mult de tradiționalism și de lucrurile care trebuie neapărat făcute. Și nu mi-am dorit niciodată să îmi schimb numele, eu nici la prima căsătorie nu mi-am schimbat numele.

L-am luat pe numele meu, nu a acceptat prea ușor, au fost probleme (râde, n. red.). Acum îl cheamă Adrian Bulgari. Dar o să îl strige, probabil, lumea, și de acum încolo, Iancu”, a declarat Larisa Bulgari într-un interviu.

Citeste si: Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei au făcut pasul cel mare

[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, fosta concurentă a vorbit despre faptul că ar fi avut o multe complicații birocratice dacă decidea să își schimbe numele, fiind o reală bătaie de cap.

”Trebuia să schimb foarte multe acte, de la apartament, permis, tot. El avea mai puține, doar buletinul și permisul. Așa că el s-a ales cu buletinul capsat. Plus numele meu e mai interesant, decât Iancu, sunt prea mulți și așa”, a mai precizat ea.

Larisa a fost cerută în căsătorie într-un loc inedit

Cererea în căsătorie nu a fost neapărat una romantică, când vine vorba de Larisa și Adrian. Mai mult decât atât, fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei a menționat faptul că cererea a fost un subiect foarte hilar.

”M-a cerut când eram la toaletă. (râde în hohote, n. red.) Deci, lucrurile au fost așa: a venit inelul și se tot punea în genunchi în fața mea să îmi ceară mâna. Dar vedeam că are mari emoții, i-am zis să facă gestul când se simțea, cu adevărat, pregătit. I-am explicat că oricum stăm împreună, că schimbarea nu ar fi majoră. După aceea, mă gândeam eu, poate pune la cale o surpriză. Eu m-am dus la toaletă și, când colo, bate la ușă și se pune în genunchi. Eram…”, a spus Larisa Bulgari, potrivit fanatik.ro.

Citeste si: „Este viața mea pusă în pericol”. Berna de la Puterea dragostei, amenințată de fostul iubit, Philip Albu

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei au făcut pasul cel mare

[Sursa foto: Facebook]

După cererea în căsătorie care s-a terminat cu un răspuns afirmativ, chiar dacă s-a întâmplat să fie într-un loc total inedit, cei doi s-au apucat să organizeze cununia civilă. Însă, aceștia au organizat o cununie civilă neobișnuită. 

Larisa, despre căsătoria cu Adrian Iancu

Cuplul și-a dorit ca ceremonia cununiei civile să fie una în care să le fie alături doar cei mai apropiați prieteni ai lor, viitorii nași, manelistul Ali Sultanul și soția lui. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că cei doi nu voiau să organizeze o petrecere propriu zisă, dorind să nu aibă nici martori la cununie, însă acest lucru a fost imposibil.

”Ne-am dorit întotdeauna să facem ceva  foarte intim. Nunta e altceva, dar cununia civilă a fost una simplă. Nu aveam chef de organizat petrecere, de căutat ornamente, toate lucrurile astea. Rochia de mireasă o să o îmbrac, dar peste ani și ani.. (râde, n. red.) Ne-am dorit să mergem și fără martori la cununie, dar nu se poate. Am fost cu prietenii noștri, Ali Sultanul și cu soția lui, ei vor fi și nașii noștri. Apoi ne-am dus la un restaurant, am mâncat și atât. Ne-am dus, după, fiecare la casa lui”, a povestit Larisa.

Citeste si: Andreea de la ,,Casa Iubirii”, cu moralul la pământ, după ce Emanuel a descoperit anumite imagini cu ea pe rețelele de socializare

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei au făcut pasul cel mare

[Sursa foto: Instagram]

După starea civilă, Larisa Bulgari și Adrian Iancu, împreună cu cei doi martori ai acestora nu au pus la cale nicio petrecere. Aceștia au mers la restaurant, iar planurile de viitor nu includ nici măcar o lună de miere. Larisa este de părere că actele nu valorează absolut nimic într-o relație, având în vedere că în urmă cu câțiva ani a trecut printr-un divorț.

”După cununia civilă nu am făcut nimic. Nu mergem nici în luna de miere. Dar eu oricum nu cred în actele astea, mai ales că am trecut printr-un divorț. Eu cred că dacă vrei să fii cu o persoană, ești cu ea, dacă nu, nu! Nu te ține nimic legat, fie că e copil, fie că e act. Dar el își dorea super tare, că trăiam în păcat… O să facem și la Biserică, când va fi nunta. Nunta vrem să o facem pe o plajă, eu îmi doresc asta foarte mult și el a acceptat”, a mai adăugat ea.

Cartea despre videochat la care Larisa lucrează

Larisa Bulgari a lucrat ca model de videochat câțiva ani, decizând, astfel, să își povestească experiența într-o carte. Ea a vorbit despre faptul că această carte va avea ca scop să le și ajute pe tinerele care vor să lucreze în domeniu pe viitor. Aceasta dorește să povestească despre preconcepțiile legate de fete și de modele, despre faptul că în această industrie există atât lucruri pozitive, cât și lucruri negative.

”Este un proiect mai mult de suflet și de schimbări de opinie vizavi de industria chat-ului. Nimic nu poate fi doar alb sau negru, întotdeauna vor exista și pete de culori, așa că această carte va reprezenta pentru oamenii ce o vor citi. Mulți care au preconcepții legate de aceste fete, de modele, vor vedea că lucrurile la bază sunt extrem de simple. Înțelegerea nevoilor omului este principala cerință în acest domeniu și de aceea aceste fete sunt mai mult decât modele, ele pot fi chiar psiholog, mentor pentru cei care le urmăresc”, a mai spus Larisa Bulgari.

Citeste si: Marinela Mavrodin a aflat sexul bebelușului

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei au făcut pasul cel mare

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Nu te așteptai la banii ăștia, nu?” Jador a ajutat un om al străzii. Suma de bani a creat o reacție de nemulțumire

Totodată, cartea despre videochat la care lucrează a îndemnat-o pe Larisa Bulgari să ia o decizie destul de strictă, cu privire la mărirea familiei, dezvăluind că momentul apariției unui copil în viața ei este amânat pe termen nedeterminat, dorind să se axeze mai mult pe carieră, și să își îngrijească bunica, care are probleme de sănătate.
”Nu îmi doresc însă copil. Deocamdată nu vrem copil, stăm cu bunica mea, ea are probleme grave de sănătate, noi o îngrijim. În plus, suntem foarte axați pe carieră acum. Vrem să ne punem la punct întâi, iar când ai un copil trebuie să îi acorzi lui multă atenție, iar noi acum nu avem timp.Sunt prinsă cu cartea pe care o scriu și am discuții zilnice cu site-ul respectiv (un portal de videochat, n. red.) pentru că vreau sponsorizare de la ei. Adrian face și el cursuri de cinematografie, asta își dorește. Pentru el ar fi bine să se ducă în America să învețe, să facă acolo cursuri”, a mai mărturisit Larisa de la Puterea Dragostei, după căsătoria cu Adrian Iancu.


Abonează-te pe

Citește și:

„Este viața mea pusă în pericol”. Berna de la Puterea dragostei, amenințată de fostul iubit, Philip Albu

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Aceste persoane se numesc zero pentru mine”. Ce reacție a avut Ella Tina, după ce s-a întâlnit cu fostul partener, care a înșelat-o

„Și de la familia Sterp pentru tine”. Reacția lui Culiță Sterp la dedicația făcută de Bianca Comănici

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri