,,Aceste persoane se numesc zero pentru mine”. Ce reacție a avut Ella Tina, după ce s-a întâlnit cu fostul partener, care a înșelat-o


Ella Tina a avut un șoc foarte mare, după ce s-a întâlnit cu fostul ei partener și cu cea cu care bărbatul a înșelat-o. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a povestit cum a fost trădată și de prietenele ei cele mai bune.


In articol:

În urmă cu o lună, Ella Tina povestea cum partenerul de la vremea aceea a înșelat-o cu una dintre prietenele lui Betty Stoian. Ea a declarat că a reușit să îl prindă în fapt, iar în urmă cu puțin timp, a dat nas în nas cu cei doi, iar șocul a fost unul pe măsură.

Citeste si: Fosta iubită a lui Jador, implicată într-un accident rutier grav! Cum se simte acum Ella Tina

Ella Tina, întâlnire cu fostul partener, care a înșelat-o

Ella Tina a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, că din momentul în care s-a despărțit de fostul partener, acesta încearcă să o înțepe, afișându-se la braț cu prietenele ei foarte bune.

Chiar dacă bărbatul acționează așa, pe ea nu o interesează și consideră că viața merge înainte. 

Vedeta a declarat că el încearcă să o înțepe ieșind cu alte prietene de ale ei, dar pe ea nu o interesează, iar în ziua de astăzi, lumea nu mai are bun simț.

"El încearcă să mă înțepe ieșind și cu alte prietene de-ale mele, dar nu mă interesează.

Viața merge înainte. În ziua de astăzi lumea nu mai are bun simț sau au uitat ce înseamnă ăla bun simț. În ziua de azi, cu cine stai la masă, ăla te trădează, și ăla te sapă pe la spate, de aceea nu mai am eu încredere în oameni", a declarat Ella Tina.

Bruneta a mai povestit și faptul că s-a întâlnit cu fostul său partener, care era alături de cea cu care a înșelat-o. Ella Tina a mai avut parte de o peripeție, iar în momentul în care se afla într-un local, a avut parte de o altă surpriză.

Ce reacție a avut Ella Tina, după ce s-a întâlnit cu fostul partener, care a înșelat-o

Ce reacție a avut Ella Tina, după ce s-a întâlnit cu fostul partener, care a înșelat-o

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „I-am văzut împreună pe stradă”. Ella Tina, trădată de cea mai bună prietenă

Ce a mai menționat bruneta

Fostul ei partener se afla în acel loc cu una dintre prietenele ei. Ella Tina a declarat că viața o duce în aceleași locuri în care apar ei, iar aceste persoane se numesc zero pentru ea.

„Cum e viața și cum e soarta că mă duce în aceleași locuri unde apar ei. Aceste persoane se numesc zero pentru mine. Atât ea, cât și el. Eu mă duceam să plătesc și m-am intersectat cu el. Ok, m-am uitat la el și în dreapta, dintr-o dată, am văzut-o pe prietena mea, care a venit la mine în casă. Am rămas... zic: alta? Nu cred... În momentul în care o femeie este rănită și de iubit, și de prieteni, și de problemele care sunt în viață și atunci tu, în calitate de femeie, în loc să fii alături de o femeie într-o durere, tu mai tare pui sare pe rană, dar nu e nicio problemă, arată ce caracter are ea", a mai spus aceasta.

Ella Tina

Ella Tina

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a fost surprinsă cu un bărbat celebru! Cei doi sunt împreună?


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„I-am văzut împreună pe stradă”. Ella Tina, trădată de cea mai bună prietenă

Ella de la Puterea dragostei a ajuns la dr. Daniela Diveica! La ce intervenție estetică apelează fosta iubită a lui Jador

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri