„I-am văzut împreună pe stradă”. Ella Tina, trădată de cea mai bună prietenă


Ella de la Puterea dragostei a ajuns să se despartă de logodnicul său și a aflat că acesta se vede cu una dintre prietenele sale cele mai bune.


In articol:

Ella de la Puterea dragostei trece prin cele mai grele momente din viața sa! Tânăra se vedea în fața altarului alături de bărbatul iubit, dar a aflat că a fost trădată de acesta chiar cu cea mai bună prietenă.

Fosta iubită a lui Jador și iubitul său de origine arabă și-au spus adio după aproximativ un an de relație.

Ella Tina este extrem de dezamăgită de modul în care s-a terminat relația cu iubitul său, mai ales că la mijloc s-a aflat una dintre prietenele cele mai bune ale tinerei.

Bruneta a aflat că prietena sa, cea pe care a primit-o de mai multe ori în casa ei, ar fi trădat-o cu iubitul ei, fapt care a întristat-o cumplit.

Ella a descoperit că prietena sa vorbea cu logodnicul său, fapt care a enervat-o.

Ea îl suna mereu pe el, îl suna fără știrea mea când noi eram ciondăniți. Când a venit la noi, ea s-a pus lângă el și i-am zis: stai așa, ce faci? ”, și-a început istorisirea Ella Tina pentru Fanatik.

Citeste si: „Ne-am certat o dată la trei zile”. Ella Tina s-a despărțit de iubitul ei arab

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei se pregatea de nuntă, dar s-a despartit de iubit[Sursa foto: Instagram]

Ella de la Puterea dragostei nu mai vrea să audă de fostul logodnic

Ella nu mai vrea să mai audă nici de cel cu care se vedea până la adânci bătrâneți, nici de prietena sa pe care a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie. Tânăra se simte trădată de cea pe care a considerat-o prietena ei, mai ales că au împărțit împreună multe momente fericite.

Citeste si: ,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți


„De el nu mă interesează ce face. Pentru mine e un capitol închis. Ce mă doare este ce a făcut ea. Am primit-o în casa mea, la masa mea. S-a îmbrăcat cu hainele mele. Nu mi-aș fi imaginat niciodată asta!

Nu m-am așteptat niciodată ca această prietenă, cu care am dormit, cu care m-am așezat la masă cu prietenii mei, cu oameni de influență să-mi ia omul iubit. Prima oară când am văzut anumite chestii din partea ei am refuzat să cred acest lucru. Am refuzat să cred dat fiind faptul că ea avea iubit la momentul respectiv. Și, cu toate acestea, ea s-a dat la iubitul meu.

Bineînțeles că am avut o ceartă cu ea. Am crezut că a renunțat. El e o zdreanță de om. E un zero pentru mine, dar de la ea aveam așteptări pentru că este femeie, suntem din aceeași zonă. Aveam un altfel de respect. Nu mă așteptam de la ea, văzându-mă în suferință, să se dea la el. I-am văzut împreună pe stradă. Pentru mine a fost un șoc. Am trăit un șoc!”, ne-a spus îndurerată Ella Tina.


Abonează-te pe

Citește și:

„S-a prelungit din păcate.” Daniel Onoriu, despre cum își va petrece Anul Nou

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Sfatul zilei din 8 decembrie. O zodie se va simți ofensată

Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri