Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”


Bogdan Mocanu a ajuns celebru prin intermediul emisiunii „Puterea Dragostei”, însă nu multă lume îl cunoaște cu adevărat.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bogdan Mocanu, cu ce s-a ocupat înainte să ajungă celebru și care sunt greutățile ce i-au marcat existența.

Cine este Bogdan Mocanu

Citește si: Cine este Brighi. „Nu îi doresc nimănui să simtă dezamăgirile pe care le-am simțit eu”

Bogdan Mocanu vârstă

Ce vârstă are Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a împlinit în luna iunie a acestui an frumoasa vârstă de 25 de ani.

Fostul concurent „ Puterea dragostei ” a intrat în atenția publicului datorită fizicului său de impresionat, dar și pentru atitudinea pozitivă de care a dat dovadă pe întreg parcursul emisiunii.

Ce studii are Bogdan Mocanu

Frumusețea nu este singura calitate a lui Bogdan Mocanu. Tânărul este de fel din Bârlad și a absolvit Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, secția arte plastice.

După ce a terminat ciclul liceal, Bogdan Mocanu și-a continuat studiile, luându-și licența în Politici Publice la Universitatea „A. I. Cuza” din Iași, Facultatea de Științe Politice. Mai mult decât atât, Bogdan Mocanu a terminat și un master în domeniul dezvoltării internaționale.

Bogdan Mocanu a cochetat mult timp cu zona culturismului, fiind unul dintre finaliștii Campionatului Național de Culturism.

Condiția sa fizică l-a ajutat pe Bogdan Mocanu să devină cunoscut și în lumea modelingului bărbătesc. Astfel, fostul culturist a lucrat și pentru celebre case de modă, iar pe lângă asta a jucat și în videoclipurile artiștilor celebri, precum Inna, Delia sau Carlas Dreams.

După ce a concurat la emisiunea „Puterea dragostei” și a ajuns să fie cunoscut și apreciat de public, Bogdan Mocanu a lansat și el câteva melodii în colaborare cu artiști cunoscuți ai muzicii române.

Cu ce s-a ocupat Bogdan Mocanu până să devină cunoscut

Citește si: Bogdan Mocanu, înapoi la fosta iubită?: „ A venit la mine zilele trecute”

Cine este Bogdan Mocanu

Până să devină cunoscut și să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, Bogdan Mocanu și-a câștigat existența prin intermediul pasiunii lui pentru artă. A început să lucreze încă de la o vârstă fragedă. A schimbat mai multe joburi în saloanele de tuns și tatuaje, iar ulterior s-a apucat de modeling. Însă, lumea modelingului nu avea să fie pentru Bogdan așa cum își imaginea. Bogdan Mocanu a mărturisit în cadrul unui interviu că i-a fost foarte greu să se întrețină din banii pe care îi câștiga din modeling „ Nu spun ca părinții nu m-au ajutat, m-au ajutat si ei cat au putut (…) Daca îți spun cate job-uri am schimbat pana acum. Am lucrat in câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam… Am muncit si ca model, dar mai mult ca sa cunosc gagici. Banii erau foarte putini.”, a mărturisit Bogdan Mocanu.

De ce boală suferă Bogdan Mocanu

Citește si: Bogdan Mocanu și Jador s-au certat: „M-a amenințat”

Cu ce se ocupă Bogdan Mocanu

Viața nu a fost ușoară pentru Bogdan Mocanu. Tânărul suferă de diabet încă de la o vârstă foarte fragedă. Datorită acestei boli, el trebuie să aibă grijă în fiecare zi ce mănânce pentru ca starea lui de sănătate să nu se agraveze.

În cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, difuzată pe Kanal D, emisiune pe care a și câștigat-o, Bogdan Mocanu le-a povestit telespectatorilor ce anume a declanșat venirea bolii. De vină ar fi fost un polițist. Pe vremea când Bogdan era doar un copil, el se plimba cu mașina alături de tatăl său. Însă, la un moment dat, un polițist i-a oprit. Nu se știe din ce motive, dar el l-a amenințat pe tatăl lui Bogdan că îi va duce pe el și pe fratele său în plasament. Copil fiind, Bogdan s-a panicat. Și din cauza stresului, s-a ales cu diabet.

În prezent, Bogdan are singur grijă de sănătatea lui. A învățat cum să-și administreze insulina pe cont propriu și a început să ducă un stil de viață sănătos, mergând la sală și consumând numai alimente care să-l ajute să se dezvolte.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Cristina Pucean. „Nici eu nu știu dacă este sau nu ceva între noi”

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“E o provocare minunată.” Crina Matei, primele dezvăluiri după ce a decis să adopte în secret o fetiță
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri