Cine este Cristina Pucean. „Nici eu nu știu dacă este sau nu ceva între noi”


Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară. Însă știați că aceasta și-a început cariera, încă de la vârstă de 14 ani?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact dansatoarea Cristina Pucean, dar și cum a ajuns să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și prin ce moment cumplit al vieții sale a trecut, dar și care este situația în ceea ce privește relația sa cu artistul Bogdan de la Ploiești.

 

Cine este Cristina Pucean

Cristina Pucean s-a născut pe data de 11 iunie, în Bucureşti. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 27 de ani.

Aceasta este cea mai cunoscută dansatoare de muzică de petrecere, de la noi din țară, fiind numită și “dansatoarea preferată a maneliștilor”.

cristina pucean tarif dans

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

 

Să fie oare Cristina Pucean, cea mai bogată dansatoare din România

Deși Cristina Pucean a devenit cunoscută, odată ce a colaborat pentru o bună perioadă de vreme, cu artistul Florin Salam, aceasta dansează chiar de la vârsta de doar 14 ani.

Astfel,  Cristina Pucean a intrat devreme în lumea showbizului, ținând cont de faptul că în perioada adolescenței sale, aceasta a participat la nenumărate ediţii ale concursului “Miss Piranda”, organizat de către Ion Petrișor la Sala Polivalentă, pe care le-a şi câştigat (unu în 2011, iar altul în 2014). În plus, în anul 2020, celebra dansatoare a participat şi la o emisiune televizată de talente, acolo unde a surprins pe toată lumea cu un număr de belly dance (dans din buric).

Se spune că dansatoarea Cristina Pucean este cea mai bogată dansatoare din România. Aceasta îşi negociază tariful în funcţie de eveniment, dar şi de cântăreţul însoţit. În plus, pe lângă suma stabilită dinainte, aceasta primește bani și de la invitaţi, în timpul dansului. Chiar Cristina Pucean a declarat faptul că cea mai mare sumă de bani pe care a strâns-o într-o seară, a fost de 10.000 de euro, în Germania, semn clar că a primit numeroase dedicații.

cristina pucean si bogdan de la ploiesti

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

 

Cristina Pucean a trăit o adevărată dramă

Cu toate că dansatoare Cristina Pucean se bucură de orice îi oferă viața, datorită muncii depuse, aceasta a avut o perioadă în care a suferit foarte mult, mai exact atunci când a aflat că și-a pierdut nepoțelul. Se pare că tristul eveniment a avut loc chiar în momentul în care aceasta se afla într-un turneu în Germania, însă a fost ferită de cumplita veste, pentru a nu i se întâmpla ceva.

Nepoțelul meu m-a ajutat la bagaj, mi-a spus pa, a zâmbit ca și cum ar face-o pentru ultima oară, iar apoi s-a întâmplat tragedia. Primul apel primit a fost de la cumnata mea. Îmi pare rău că am luat-o pe mama cu mine și că am plecat. Tot nu cred că a murit, cred că e aici. Până am să ajung acasă am știut că e bine, când am ajuns am făcut un șoc. A fost un chin drumul, nu mai aveam pe cine să sun. Toată lumea m-a mințit că trăiește, ca să nu pățim noi ceva pe drum ”, a povestit Cristina Pucean, la acea vreme.

cristina pucean evenimente

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

 

Cristina Pucean este sau nu, într-o relație cu artistul Bogdan de la Ploiești

Deși Cristina Pucean a fost invitată recent într-o emisiune de televiziune, acolo unde aceasta nu a oferit un răspuns clar în privința speculațiilor care au avut loc, în legătură cu o posibilă relație pe care aceasta ar putea să o aibă cu artistul Bogdan de la Ploiești, alta s-a dovedit a fi realitatea.

„Ce să zic, măi? Nici eu nu știu dacă este sau nu ceva între noi. Dacă e să fie ceva, o să fiți primii care veți afla despre acest lucru”, a declarat recent, Cristina Pucean.

Astfel, la scurt timp după această declarație, celebra dansatoare Cristina Pucean se afla într-o vacanță, în Santorini, împreună cu artistul Bogdan de la Ploiești. Cu toate acestea, de curând, Bogdan de la Ploiești a făcut un gest față de aceasta, care a întărit și mai mult ideea potrivit căreia, cei doi ar forma un cuplu.

Se pare că atunci când cei doi se aflau la un eveniment din Constanța, Bogdan de la Ploiești a fost filmat în timp ce se întoarce spre Cristina Pucean și imediat îi „fură” un sărut, moment ce a ajuns publicat pe platforma TikTok. Deși până în acest moment, celebra dansatoare nu s-a afișat cu vreun iubit, poate că lucrurile s-au schimbat în prezent, în ceea ce-l privește pe Bogdan de la Ploiești.

cristina pucean varsta

Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri