Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”


Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Însă știați că acesta participă la o nouă provocare?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cornel Palade, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și cu ce se ocupă fiica sa, dar și cu ce gânduri a părăsit țara, înainte de a se îndrepta spre Republica Dominicană.

 

Cine este Cornel Palade

Cornel Palade  s-a născut pe data de 19 decembrie, în Moinești, județul Bacău. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 69 de ani. Acesta este un actor foarte cunoscut de la noi din țară, făcând parte din generaţia de „aur”. Cornel Palade formează de peste 20 de ani, unul dintre cele mai apreciate cupluri de umor de la noi din ţară, alături de prea-cunoscutul actor Romică Ţociu

Cornel Palade  este căsătorit de mai mulți ani cu Iuliana, cea care este mai tânără decât acesta cu aproximativ 11 ani. Deși căsnicia lor a avut de suferit de-a lungul timpului din diverse motive, se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun și au decis să rămână împreună.

Se pare că anul 1990 a reprezentat anul în care a început colaborarea dintre Cornel Palade și Romică Țociu, având nenumărate participări în diverse emisiuni TV, dar și turnee prin ţară şi străinătate, prin intermediul Teatrului de revistă “Constantin Tănase”.

Pe lângă succesul pe care l-a avut și îl are alături de colegul său de breaslă, Romică Țociu, Cornel Palade  a fost şi prezentator TV (1998-2000) și a fost ales pentru diverse roluri importante în filme, printre care se numără și “Pitici de vară” (2005), “Cu inima îndoită” (2006), “Meseriașii” (2006), “Poveste de cartier” (2008), “Marilena” (2009), “O secundă de viață” (2009) etc..

cornel palade wikipedia

Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

 

Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Palade

Cornel Palade  are o frumoasă fiică pe nume Ada, care a urmat la început Facultatea de Drept, însă ulterior aceasta a devenit, la rândul său, actriță, moștenind astfel talentul tatălui său, atât în actorie, cât și în… bucătărie.

“Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După aceea, i-am văzut aptitudinile și mi-am zis: Doamne, să nu se apuce de meseria mea, că e una grea! Am fost mai mult spectator, pentru că îmi plăcea ceea ce vedeam că face, dar nu am vrut să o plimb la toate posturile de televiziune, pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor , a declarat Cornel Palade.

Am vrut să-și găsească drumul singură, pentru că mie nu mi-a vândut nimeni iluziile. Mi le-am vândut singur pentru că, după aceea, să știu de unde mi se trage. După ce a terminat liceul, am dat-o să facă Dreptul la Româno-Americană, să aibă o meserie de viitor care să-i aducă bani dar, după șase luni, mi-a zis că nu înțelege nimic, s-o las în pace, pentru că ea vrea să cânte, să joace, să fie artistă. Anul următor a mers la Actorie”, a adăugat actorul Cornel Palade.

cornel palade si romica tociu

Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

 

Cornel Palade a plecat în Republica Dominicană

Înainte ca celebrul Cornel Palade  să părăsească țară și să se îndrepte către Republica Dominicană, acolo unde va înfrunta adevărate provocări, acesta a ținut să precizeze cu ce gânduri și frici pleacă, dar şi ce îi va lipsi cel mai mult.

„Nu știu dacă e important să câștig. Important este să fiu acolo, să văd ce se întâmplă, să descopăr o situație și o lume nouă. Experiența este mult mai importantă, iar cunoașterea face parte din existența noastră. De când ne naștem și până murim, vrem să aflăm lucruri și o să vedem ce se întâmplă. Mă adaptez la fața locului. Îmi va lipsi internetul, familia, prietenii, casă, animăluțele mele… o să îmi lipsească multe.”, a mărturisit  Cornel Palade.

cornel palade varsta

Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei. "Câștigă în două zile, cât câștig eu într-o lună și gata"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Cine este Otniela Sandu. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri