Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei. "Câștigă în două zile, cât câștig eu într-o lună și gata"


Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, este o superbă mulatră, care a devenit cunoscută datorită talentului muzical și controverselor pe care le-a creat în jurul ei.


In articol:

Naomi Hedman a devenit cunoscută în România datorită apariției sale surprinzătoare din preselecțiile X Factor. După acest episod, viața frumoasei mulatre a devenit din ce în ce mai interesantă pentru privitori, întrucât aceasta formează un cuplu cu Florin Ristei, unul dintre jurații show-ului de talente la care aceasta a participat.

Naomi Hedman a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a făcut parte din reality show-ul britanic «Ex on the beach», fiind una dintre cele mai controversate concurente. Acest lucru se întâmpla în anul 2016.

Cine este Naomi Hedman și care este legătura mulatrei cu Nicki Minaj

Naomi si iubitul ei, Florin Ristei

[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Florin Ristei este model, fiind din ce în ce mai solicitată de designerii români și nu numai, datorită formelor perfecte și look-ului exotic. „Pantera de la X Factor”, așa cum a fost supranumită,a colaborat cu Nicki Minaj într-o campanie de promovare pentru un produs lansat de vedeta internațională, participând la diverse evenimente alături de rapperiță.

Participarea mulatrei la X factor a fost destul de controversată, întrucât Naomi a avut nevoie de a doua șansă pentru a rămâne în concurs. Florin Ristei a fost cel care i-a sărit în ajutor celei care avea să-i devină parteneră, cântând alături de ea piesa care i-a adus 4 de DA și biletul către Bootcamp în echipa Deliei.

Citeste si: DEZVĂLUIRE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, zodie, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

cine este iubita lui florin ristei
Naomi Hedman[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Momentele frumoasei mulatre în cadrul show-ului de talente au devenit din ce în ce mai bune, aceasta reușind să surprindă nu numai prin voce, ci și prin mișcările care au pus pe jar imaginația bărbaților.

Citeste si: Naomi Hedman și Florin Ristei vor deveni părinți?! Cum s-a dat de gol iubita celebrului solist?

Naomi Hedman are un trecut controversat

După ce a devenit celebră în România, detalii picante au ieșit la iveală despre trecutul iubitei lui Florin Ristei. Naomi Hedman a jucat rolul de ispită în cadrul show-ului „Ex on the beach”, unde a făcut furori cu ținutele sale deocheate.

Deși trupul ei perfect putea să încingă imaginația oricărui bărbat, fiind extrem de potrivită pentru rolul din emisiune, se pare că iubita bărbatului pe care aceasta încerca să îl cucerească nu era de aceeași părere.

Astfel că, între cele două a izbucnit un scandal de proporții, care s-a menținut pe parcursul întregii competiții, lăsându-se cu vorbe grele de fiecare dată când cele două luau contact.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Naomi hedman biografie
Naomi Hedman [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, cum a murit soția lui

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile, cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a declarat Florin Ristei.

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

cine este naomi hedman
Florin Ristei si Naomi[Sursa foto: Instagram]

După ce Naomi a părăsit show-ul „X Factor”, Florin Ristei și-a dorit să facă lumină în ceea ce privește relația cu frumoasa mulatră, întrucât de pe atunci curioșii au început să afirme că artistului i s-ar fi aprins călcâiele după exotica mulatră.

Astfel că, Florin Ristei a ținut să lămurească publicul, declarând că relația lor a început după ce Naomi a părăsit show-ul, punând astfel capăt speculațiilor.

Florin Ristei a ținut să precizeze că nu a avut niciun fel de relație cu mulatra pe când aceasta era încă în rolul de concurentă la X Factor.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce Patrick Borcea a ironizat-o pe fiica ei, Rebecca
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri