Cine este Tavi Clonda. „De la organizare, acesta este un punct mai slab”

Tavi Clonda

Tavi Clonda

Mulți îl cunosc pe Tavi Clonda drept soțul Gabrielei Cristea. Cine este cu adevărat Tavi Clonda și cum a ajuns în lumina reflectoarelor?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Tavi Clonda, dar și cum a ajuns să devină celebru, înainte de a se însura cu Gabriela Cristea. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică și care este relația cu actuala lui soție.

Cine este Tavi Clonda

Citește si: Tavi Clonda, dezvăluiri din relația cu Gabriela Cristea: „S-a schimbat totul”

Cine este Tavi Clonda
Cine este Tavi Clonda[Sursa foto: Instagram]

Tavi Clonda, pe numele său întreg, Octavian Clonda, s-a născut în data de 15 septembrie 1979 și este o prezență cunoscută în showbizul românesc. Artistul s-a născut la Brăila, unde a terminat și cursurile gimnaziale și liceale. De mic a fost îndrăgostit de muzică, iar această pasiune i-a adus ulterior succesul. Încă din primul an de școală, Tavi a urmat cursuri de pian.

Ulterior și-a dat seama că se simte mai atras de chitară și a studiat cu plăcere acest instrument.

După terminarea liceului, Tavi Clonda urmat studiile Facultății de Construcții Aerospațiale din Brașov, iar în paralel a studiat canto la Școala Populară de Artă din Brașov.

Muzica a fost marea sa pasiune și cea care l-a făcut pe Tavi Clonda să devină cunoscut, înainte să se facă pasul cel mare alături de Gabriela Cristea.

Tavi Clonda s-a făcut remarcat în numeroase apariții televizate. În anul 2001 a participat șa emisiunea „Ploaia de stele”, unde a ajuns până în finala concursului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Doi ani mai târziu, la doar 23 de ani, Tavi acceptă contractul prin care devine director de program artistic într-un turneu prin Europa, alături de o echipă formată din instrumentiști de valoare, dansatori și soliști vocali.

De atunci cariera sa muzicală s-a aflat într-o continuă ascensiune. În 2005 a primit un contract de 8 luni în SUA. După ce se întoarce de acolo, pune bazele trupei Bandidos, alături de care susține peste 200 de concerte în România, Italia și Germania.

După destrămarea trupei Bandidos, Tavi Clonda își continuă cariera solo și se remarcă atât prin talentul său muzical, cât și prin farmecul și carisma sa.

Din 2012 Tavi a fost frecvent prezent pe micile ecrane, cântând alături de Show Band în emisiunea lui Cristi Brancu.

Un an mai târziu, începe colaborarea lui Tavi Clonda cu Kanal D, unde alături de trupă a cântat în emisiunea „ Te vreau lângă mine ”, emisiune prezentată de Gabriela Cristea.

Cum a început relația de dragoste dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Citește si: „Nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor!" Ce a declarat Gabriela Cristea despre relația cu Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

În prezent Tavi Clonda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Cristea, femeia care i-a dăruit doi copii și alături de care și-a întemeiat o familie.

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, iar povestea lor de dragoste a debutat pe platourile de filmare de la Kanal D. Tavi Clonda a cântat în emisiunea moderată de Gabriela Cristea, iar relația lor a ajuns să reprezinte mai mult decât a unor simpli colegi de muncă.

Pentru că atât Tavi, cât și Gabriela tocmai ce ieșiseră din relații care nu s-au sfârșit frumos, relația dintre cei doi a necesitat o perioadă până să se consolideze. Astfel, între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, ci au avut timp să se cunoască și să se apropie unu de altul „ Lucrurile au început treptat, treptat, nu a fost un bum. Povestea noastră nu e de multa vreme, lucrurile au început mai târziu. Nu știu daca m-am lăsat cucerita sau am încercat sa ne cucerim unul pe celalalt. Cred ca fiecare dintre noi a făcut un pas, am pășit amândoi. Mi-au plăcut multe lucruri la el ”, a declarat Gabriela Cristea la acea vreme.

Motivul certurilor dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Citește si: ,,Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”. Ce a povestit Tavi Clonda, despre momentul în care Gabriela Cristea îl aștepta acasă cu tort

Cu ce se ocupă Tavi Clonda
Cu ce se ocupă Tavi Clonda[Sursa foto: Instagram]

Deși Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de mai bine de 8 ani și au împreună o familie pe care mulți o admiră, între cei doi lucrurile nu sunt întotdeauna numai roz. Tavi Clonda a povestit că cea mai mare problemă a căsătoriei lor este organizarea. Cei doi nu reușesc adesea să se organizeze, iar acest lucru poate isca diverse conflicte „Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt”, a declarat Tavi.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este Irina Rimes. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies