Nu mai pune niciodata asa ceva in salata boeuf - Greseala asta ii strica gustul


Nu mai pune niciodata asa ceva in salata boeuf - Greseala asta ii strica gustul

Salata boeuf este nelipsită de pe mesele românilor şi poate fi preparată în multe variante.

Numele salatei provine din bucătăria franţuzească, unde termenul de "boeuf" înseamnă "vită". lata boeuf poate fi servită ca aperitiv sau ca şi garnitură pentru fripturi.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Ingrediente salată boeuf

400 g carne vită

-300 g cartofi roşii

-200 g morcov

-200 g mazăre (opţional)

-200 g gogoşar acru

-200 g castraveţi în oţet

-150 g maioneză

-sare, piper

Citeste continuarea pe Antena3.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Cumperi salata la punga? Renunta la acest obicei - Acest produs te poate imbolnavi grav!

Imagini-bombă! Cu cine a fost PRINSĂ Alina Sorescu, după ce s-a zvonit că DIVORȚEAZĂ

Chef Foa a facut o salata delicioasa in numai SAPTE MINUTE! Celebrul bucatar a dezvaluit secrete din bucatarie

Cum se coc corect vinetele ca sa faci o salata pufoasa

Cea mai buna salata pentru slabit - Din ce se prepara

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

ÎNCEARCĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri