Nu mai pune niciodata asa ceva in salata boeuf - Greseala asta ii strica gustul


Salata boeuf este nelipsită de pe mesele românilor şi poate fi preparată în multe variante.

Numele salatei provine din bucătăria franţuzească, unde termenul de "boeuf" înseamnă "vită". lata boeuf poate fi servită ca aperitiv sau ca şi garnitură pentru fripturi.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

Ingrediente salată boeuf

400 g carne vită

-300 g cartofi roşii

-200 g morcov

-200 g mazăre (opţional)

-200 g gogoşar acru

-200 g castraveţi în oţet

-150 g maioneză

-sare, piper

Citeste continuarea pe Antena3.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

ANM, veste îngrijorătoare! Un nor de praf asiatic va traversa România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri