Nu exista ceva mai bun… Reteta perfecta de ciorba de perisoare


Nu exista ceva mai bun… Reteta perfecta de ciorba de perisoare

Gustul ciorbei de perisoare din copilarie inca il mai simtim si astazi. Iata o reteta care sa ne trezeasca amintiri si totodata sa ne faca sa mai dorim inca o portie.

Mod de preparare: Pentru prepararea ciorbei de perisoare avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 600 g carne tocata, 3 morcovi, 2 cepe, 1 ardei, 200 g smantana, pastarnac, o radacina de patrunjel, o telina mica, o gulie mica, 6 linguri cu orez, 2 oua, 1 rosie mare, o lingurita cu paprika dulce, verdeata, sare, piper, otet, zeama de lamaie sau bors.

Curatati morcovii, ardeii, patrunjelul, pastarnacul si gulia, dar si ceapa si taiati marunt. Puneti legumele intr-o oala de patru litri si lasati sa fiarba.

Separat, se pun la fiert alti 500 ml apa, iar cand clocoteste se adauga trei linguri cu orez si se oparesc timp de cinci minute.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Reteta traditionala de castraveti murati

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna

Cea mai rapida reteta de prajitura - E gata in 2 minute si se face la cana

Cea mai buna zacusca de vinete cu ciuperci - reteta tradionala

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri