„Nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție”. Drama neștiută a Doiniței Dolănescu!

Ionuț și Doinița Dolănescu

Ionuț Dolănescu a vorbit despre dramele din viața sa! Ce legătură există între cunoscutul artist și soția sa, Doinița Dolănescu?

Ionuț și Doinița Dolănescu formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea folclorului. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 14 ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Pe soți nu îi leagă doar pasiunea pentru muzică și iubirea, ci și experiențele de care au avut parte de-a lungul vieții. Ce dezvăluiri a făcut Ionuț Dolănescu?

Citeste si: Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat

Ionuț și Doinița Dolănescu

Ionuț și Doinița Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Dolănescu, detalii neștiute despre soția sa

Nu puține persoane știu că Ionuț Dolănescu a crescut fără mama sa, însă lucrurile stau cu totul diferit atunci când vine vorba despre soția sa. Doinița Dolănescu a crescut la cămin, fără tată, lucru pe care l-a confirmat chiar partenerul ei de viață.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. Probabil este un om atât de bun pentru că ea a crescut fără tată.

E greu să fii și mamă și artistă…

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Cred că muzica ne-a unit. Dacă nu am fi făcut această artă supremă, nu cred că am fi fost împreună, nu ne-am fi cunoscut.

Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți!

Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună”, a povestit Ionuț Dolănescu, la Etno TV.

Citeste si: Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Ionuț și Doinița Dolănescu

Ionuț și Doinița Dolănescu

[Sursa foto: Instagram]

Ce spune artistul despre Donița Dolănescu: „O respect și o iubesc enorm”

În cadrul unui alt interviu pentru Formula As cântărețul a dezvăluit că soția sa este o familistă convinsă și o gospodină desăvârșită.

O iubește enorm și recunoaște că este foarte fericit în prezența ei.

„Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm.

Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea.

Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, spunea Ionuț Dolănescu.Citește și:

Cine a fost Petrică Mîţu Stoian. "Noi nu am avut ce să împărţim, nu am avem avere şi nici copii."

Cine este Niculina Stoican. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies