Noi dezvăluiri în despărțirea momentului! Brighitte Pastramă: “Florin este un om foarte violent! Eu voi face mai multe operaţii, în următorul timp”


Brighitte şi Florin Pastramă şi-au spus adio şi merg pe drumuri separate!


In articol:

O veste fulgerătoare a apărut în presă, în urmă cu doar câteva zile. Brigitte și Florin Pastramă divorţează! Cei doi au o căsnicie de câţiva ani, presărată cu bucurii, dar şi cu lucruri mai puţin plăcute. Scandalurile nu i-au ocolit şi i-au pus în luma reflectoarelor de fiecare dată. În cadrul unui eveniment, Brighitte s-a prezentat neînsoțită de Florin Pastramă.

Deşi păreau fericiţi împreună, bruneta faut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre divorţul momentului.

Brighitte a fost lovită de Florin Pastramă

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Este singura persoană care poate conduce mașina fără a avea permis

Citeste si: Monica Bîrlădeanu a vorbit despre despărțirea de Bobby Păunescu: “Eu nu vorbeam despre asta nici cu prietenii. Eram în perioada închisă”

Ce avere trebuie să împartă Brighitte şi Florin Pastramă

 În cadrul emisiunii Teo Show, Brighitte Pastramă  a declarat: “99%... divorţul se va desfăşura la notar, pentru că nu avem ceva de împărţit, deoarece el în relaţie a venit doar cu persoana lui. Cu toate problemele pe care le-a dus în spate, cu un trecut tumultuos... Eu am încercat să îl susţin din toate punctele de vedere.

Mi-a afectat foarte mult starea şi imaginea. Dacă problemele nu se vor rezolva pe cale amiabilă, bineînțeles, nu numai că voi face public tot ce s-a întâmplat, dar voi face demersurile către organele abilitate.  (…) Eu voi face mai multe operaţii, în următorul timp. Sănătatea mea nu este ok. Şi am decis pentru mine şi pentru sănătatea mea mintală, că este mai bine să fug din această relaţie, să plec…” a declarat Brighitte Pastramă, în cadrul emisiunii postului Kanal D.

Totodată, vedeta a precizat că eu existat multi factori pe care i-a luat în considerate de-a lungul timpului. A fost mereu deranjată de faptul că a implicat-o în mai multe scandaluri legate de fostele relaţii ale partenerului ei de viaţă. Cel mai surpinzător lucru a fost în momentul în care Brighitte Pastramă, a specificat că Florin este un om violent. În urma violentelor pe care le-a primit, vedeta trebuie să recurgă la operaţii.

Brighitte şi Florin Pastramă divorţează la notar

brigitte a divortat de pastrama

Citeste si: Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu

Brighitte a facut declarații tulburătoare despre căsnicia cu Florin Pastramă

„După trei ani... nu am decis, eu am decis să fac pasul acesta! În urmă multiplelor agresiuni pe care le-am întâmpinat de-a lungul relației! Nu doresc să întru, în momentul de față, mai mult în amănunte. Mi-am dat seama... Și nu numai agresiuni! Umilințe, procese care mi s-au intentat, lucru cu care eu nu am avut de-a face, până în momentul în care l-am cunoscut pe el! Chiar nu vreau să jignesc pe nimeni, dar am fost tărâță în foarte multe scandaluri care nu mi-au aparținut, pe care nu le-am cunoscut în momentul în care Florin mi s-a prezentat cum mi s-a prezentat, cum a văzut toată țară! Și a susținut, împreună cu familia lui, că nu a mințit din niciun punct de vedere! Eu am fost tărâță în mai multe scandaluri, cu mai multe domnișoare din trecutul vieții lui, nu doar cu una, cu mai multe, care m-au atacat în mai multe feluri de-a lungul acestor trei ani. Pe lângă această, Florin este un om foarte violent și acest lucru a avut o mare... Și-a pus amprenta asupra sănătății mele psihice și fizice!", a declarat Brighitte Pastramă.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Valentina Pelinel, detalii despre căsnicia cu Cristi Borcea: ”Sunt soția unui bărbat minunat”

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre despărțirea de Bobby Păunescu: “Eu nu vorbeam despre asta nici cu prietenii. Eram în perioada închisă”

Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri