Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, în 2010. Între cei doi au apărut neînțelegeri, iar acum au decis să divorțeze.


In articol:

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pare să se complice din ce în ce mai mult. Creatorul de modă este nemulțumit de decizia judecătorilor ca fetițele să rămână la cântăreață, până la finalizarea procesului.

Inițial, designerul a depus o ordonanță președințială în instanță, dorind ca fetele lui să rămână cu el, în vila lui din Pipera. Cu toate acestea, judecătorii au respins cererea și au hotărât ca domiciliul celor mici să fie stabilit la mamă.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă

La ce recurge Alex Ciucu pentru a câștiga custodia fetițelor

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a anunțat cântăreața în mediul online. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Cei doi divorteaza dupa 12 ani de mariaj

[Sursa foto: Instagram]

Dorința acestuia de a avea copiii alături este una mare, motiv pentru care a făcut recurs în instanță, în urma deciziei magistraților. Asta face ca procesul lor de divorț să se dureze și mai mult.

Avocatul Ioan Todan a precizat că pentru a schimba locuința celor mici, Alex Ciucu ar trebui să facă dovada că artista nu le oferă un mediu prielnic fetițelor, însă șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici. 

Citeste si: Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Cei doi divorteaza dupa 12 ani de mariaj

[Sursa foto: Instagram]

Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale. Ordonanța e provizorie, până se stabilește în acțiunea principală de divorț. De regulă, copiii rămân la mamă, în cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Problema e că sunt și fete și au anumite nevoi. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor', a declarat Ioan Todan, potrivit playtech.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorteaza dupa 12 ani de mariaj

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după o căsnicie de 12 ani

În 2014 au devenit părinți pentru prima dată. După doi ani, în 2016, a venit pe lume și cea de-a doua lor fetiță. Cei doi sunt împreună din 2008 și au două fetițe împreună, Elena Carolina și Ana Raisa.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare, în urmă ceva timp.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Se împacă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Cântăreața a lămurit totul: ”Lucrurile încă nu s-au clarificat”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Alina Sorescu, veste importantă în plin proces de divorț! Cine a câștigat custodia cele două fetițe: „Instanța a decis”

Cine este Alina Sorescu. „Nu o să fac din viața mea un spectacol”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Iulia Vântur, criticată pentru un concert: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri