Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Cântăreața a lămurit mai multe aspecte despre divorț la emisiunea Teo Show. Când au decis cei doi să se despartă?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să își spună adio după o căsnicie de 12 ani. Ei s-au căsătorit în 2010 și au două fete împreună.

Cei doi au fost foarte discreți de când au anunțat despărțirea, iar acum Alina a început să ofere mai multe detalii.

Ea este cea care a depus actele de divorț.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

Cântăreața și designerul au fost împreună din 2008 și au două fetițe împreună, Elena Carolina și Ana Raisa. Alexandru Ciucu  a cerut ordonanță președințială, solicitând custodia celor două fete pe care le are cu aceasta.  

Cu toate acestea, fetițele au rămas alături de mama lor.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii.

Ei sunt motorul și motivația.(...) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut", a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

Artista a dezvăluit că lucrurile nu s-au întamplat peste noapte, fiind o decizie dificilă. 

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici.

Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina.

Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", a mai spus Alina Sorescu.

Citește și: „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

Nou proiect muzical alături de Edward Sanda

În prezent, ea se axează pe carieră și pe fetițele ei. În ciuda perioadei dificile pe care o traversează, Alina Sorescu reușește să își surpindă fanii în ultima perioadă.

Recent, artista a anunțat că pregătește o nouă melodie alături de Edward Sanda. 

„Ați ghicit! @edwardsandaofficial ne-a compus melodia nouă! Și eu, și picii abia așteptăm să o lansăm!", a scris Alina Sorescu într-o postare cu Edward Sanda. 

Citeste si: Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează 

[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce spune Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Nu mă gândeam să ajung vreodată și în situația asta”

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies