Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu

Cântăreața traversează o perioadă dificilă, însă nu lasă să se vadă acest lucru. Ce schimbare a făcut acum, după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, dar după 12 ani de căsnicie au decis să se despartă, luând prin surprindere pe toată lumea. Cei doi se află acum în plin proces de divorț, iar relația în care au rămas nu este întocmai bună, dovadă fiind faptul că au lăsat judecătorii să decidă pentru ei, căci nu s-au înțeles în privința custodiei celor două fetițe.

Designerul a încercat să ia copiii la el, însă instanța a decis în favoarea cântăreței. În toată această perioadă, Alina Sorescu a înflorit de-a dreptul, căci și-a schimbat look-ul și s-a axat pe carieră, iar acum se bucură de un succes răsunător.

Citeste si: Alina Sorescu, veste importantă în plin proces de divorț! Cine a câștigat custodia cele două fetițe: „Instanța a decis”

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț

Alina Sorescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot felul de fotografii și filmulețe pentru a-i ține la curent pe fani cu absolut tot ceea ce face. În urmă cu scurt timp, vedeta a publicat o imagine în care se vede clar că și-a schimbat look-ul și că se simte mai bine ca niciodată. Aceasta a ales un stil care o întinerește cu câțiva ani, iar fanii au fost încântați să vadă acest lucru.

Rochițe vaporoase, imprimeuri colorate și machiaje care îi pun în evidență trăsăturile, asta vedem acum pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

După o bună perioadă în care a ales să stea departe de scenă, vedeta a lansat o nouă piesă cu trupa ei de copii.

În afară de carieră, Alina este foarte atentă și la propria imagine. De curând a fost la salon pentru o nouă tunsoare și a ținut să le arate și fanilor. Își dorește să nu lase de înțeles că suferă după divorț și că se reinventează.

Citeste si: Alina Sorescu, surprinsă în compania unui artist cunoscut după anunțul divorțului! Cum s-au afișat cei doi în mediul online

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Alina Sorescu, despre custodia celor două fete: „Instanța a decis!”

În urmă cu puțin timp, îndrăgita artistă a publicat, pe contul ei oficial de Instagram, un mesaj în care anunță că cele două fete pe care le are cu Alexandru Ciucu vor rămâne, într-un final, alături de ea.

Artista a atașat, lângă mesaj, și o poză în care apare cu zâmbetul pe buze, fiind evident extrem de fericită pentru că a câștigat custodia copiilor.

„Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere”, a declarat Alina Sorescu, în urmă cu doar câteva minute.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu! Locuința valorează o avere

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Alexandru Ciucu. "Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies