Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu! Locuința valorează o avere


Artista Alina Sorescu a plecat din vila pe care o împărțea cu Alexandru Ciucu și s-a mutat într-un apartament.


In articol:

După 12 ani de căsnicie și doi copii împreună, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Vestea a căzut ca un trăsnet în urmă cu câteva zile, mai ales că cei doi au fost mereu extrem de discreți în legătură cu viața personală.

Cea care a vrut să pună punct căsniciei a fost chiar artista Alina Sorescu, iar la începutul acestui an a depus și actele de divorț. După acest moment, vedeta a plecat din casa pe care o împărțea cu soțul său și s-a mutat într-un apartament de lux.

Citeste si: Unde a plecat, de fapt, Alina Sorescu după despărțire? Primele imagini. Din acest motiv vrea Alexandru Ciucu să-i ia fetițele

Pentru că își vor continua viețile pe drumuri separate, Alina Sorescu a decis să facă primul pas, așa că și-a achiziționat o nouă locuință în care să stea cu fiicele sale, Carolina și Raisa.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

Alina Sorescu

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu

[Sursa foto: Facebook]

Artista a decis să se mute într-un apartament cu patru camere, care valorează nu mai puțin de 300000 de euro și care se află în sectorul 1 al Capitalei. Deși cele trei au plecat dintr-o vilă de lux, nici noua locuință nu este de neglijat, deoarece are acces la piscină, centru de fitness, parc natural privat, precum și locuri de joacă pentru copii.

Alexandru Ciucu vrea ca fetițele să stea cu el


Cu toate acestea, Alexandru Ciucu și-ar dori ca fetițele să rămână la el, așa că acesta a intentat o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor până la soluționarea în instanță a procesului:

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului“, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de socializare, după ce s-a aflat că Alexandru Ciucu a dat-o în judecată.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu și ce legătură are cu Alina Sorescu

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Cine este Alina Sorescu. „Nu o să fac din viața mea un spectacol”

Cine este Alexandru Ciucu. "Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă.”

De ce Alexandru Ciucu nu vrea să-și lase fetele să locuiască la Alina Sorescu? Designerul ar fi spus tot adevărul în instanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri