Cum a încercat Alexandru Ciucu să împiedice divorțul de Alina Sorescu: „I-a propus tot felul de sume”


Ce a făcut Alexandru Ciucu pentru a împiedica divorțul de Alina Sorescu. Designerul a făcut tot posibilul să nu se ajungă la divorț.


In articol:

Alexandru Ciucu a încercat timp de un an de zile să își convingă soția să nu divorțeze. Alina Sorescu a plecat în urmă cu un an din căminul conjugal, iar acum cei doi sunt în plin proces de divorț.

Extrem de discretă, Alina Sorescu nu a vrut să spună nimănui despre ce se întâmplă în căsnicia sa, însă ordonanța președințială solicitată de către Alexandru Ciucu în cadrul divorțului a determinat-o să spună prin ce a trecut în ultimele luni.

Alexandru Ciucu ar fi încercat să o convingă timp de un an pe soția sa să nu depună actele de divorț și chiar a vrut să o înduplece cu bani.

Citeste si: Unde a plecat, de fapt, Alina Sorescu după despărțire? Primele imagini. Din acest motiv vrea Alexandru Ciucu să-i ia fetițele

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza

[Sursa foto: Facebook]

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor.

Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat.

Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit, pentru FANATIK, un apropiat al celor doi.

 

Alina Sorescu își dorește ca fetițele să rămână la ea

De cealaltă parte, Alina Sorescu a dezvăluit pe contul său de Facebook faptul că va face tot posibilul ca fetițele să rămână la ea.

 

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe

Citește și:

Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu! Locuința valorează o avere

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Cine este Alina Sorescu. „Nu o să fac din viața mea un spectacol”

De ce Alexandru Ciucu nu vrea să-și lase fetele să locuiască la Alina Sorescu? Designerul ar fi spus tot adevărul în instanță

Cine este Alexandru Ciucu. "Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri