Se împacă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Cântăreața a lămurit totul: ”Lucrurile încă nu s-au clarificat”

Alex Ciucu si Alina Sorescu
Alex Ciucu si Alina Sorescu divorteaza dupa 12 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț. Cei doi au două fetițe, care se află în prezent la cântăreață.

În spațiul public au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Alina Sorescu și Alex Ciucu, aflați în plin proces de divorț, s-ar împăca. Cântăreața a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre posibilitatea împăcării.

Alina Sorescu, declarații despre divorț

Cei doi au pus punct unei căsnicii de 12 ani. Cântăreața și designerul au fost împreună din 2008 și au două fetițe împreună, Elena Carolina și Ana Raisa.

Citeste si: Cum încearcă Alexandru Ciucu să-i ia fetițele Alinei Sorescu, după despărțire! Artista a făcut lumină și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alex Ciucu divorteaza [Sursa foto: Instagram]

Care este situția dintre cei doi

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine.

Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită.”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ea a ținut să lămurească informația speculată potrivit căreia s-ar împăca cu Alex Ciucu.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.”, a mai precizat cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alex Ciucu divorteaza [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”

 

Alex Ciucu a mai fost căsătorit

În urmă cu mai mulți ani, creatorul de modă a fost însurat cu Ana Cristina, însă a fost doar un impuls de moment. Căsnicia lor a durat două luni, iar motivul care a dus la despărțire a fost faptul că nu erau pregătiți pentru pasul cel mare. 

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate.

Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a povestit Alexandru Ciucu.

Citeste si: VIDEO| Alina Sorescu a fost jefuită! Ce i-a dispărut din casă



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Ce spune Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Nu mă gândeam să ajung vreodată și în situația asta”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies