Monica Bîrlădeanu a vorbit despre despărțirea de Bobby Păunescu: “Eu nu vorbeam despre asta nici cu prietenii. Eram în perioada închisă”


Cum a gestionat Monica Bîrlădeanu despărţirea de producătorul Bobby Păunescu. Vedetă a evitat mereu să vorbească despre acest subiect


In articol:

Monica Bîrlădeanu este cunoscută publicului din România ca prezentatoare de televiziune şi actriţă. Frumoasa ieșeancă a jucat în celebrul film serial Lost, în anul 2006, dar şi în numeroase pelicule internaţionale. Deși, întotdeauna a fost discretă cu viaţa ei personală, bruneta a povestit recent cât de dureroasă a fost despărţirea de producătorul Bobby Păunescu. 

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre despărţirea de Bobby Păunescu

Monica Barladeanu Wikipedia

Citeste si: Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

Timp de zece ani, cei doi au format un cuplu şi mulţi aşteptau căsătoria. Numitorul comun al relaţiei lor era şi faptul că ajunseseră să lucreze împreună pentru producţii cinematografice de succes. În primăvara anului 2013, Monica şi Bobby Păunescu au anunţat oficial că se despart.

Invitată în  podacastul lui Mihai Morar, actriţa a precizat câteva detalii despre fosta relaţie de dragoste.

În urma despărțirii de Bobby Păunescu, Monica a vrut să se retragă din viaţa publică.

Monica Bîrlădeanu: “Da, am vrut prin 2013! În contextul în care treceam printr-o despărţire şi simţeam că nu îmi doresc să împărtăşesc cu nimeni prin ce trec, pentru simplul fapt  că … şi astăzi cred că odată ce ai crăpat uşa dormitorului tău, a intrat toată lumea şi nu mai iese niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viaţa ta personală. Este o zonă unde eu nu am vrut să dau acces.”

Cât despre suferinţă pe care vedeta a trăit-o, aceasta a precizat că: “Drept să spun aşa... nu pot să zic că era chiar o suferinţă, dar era un moment dificil de gestionat. Eu nu vorbean despre asta nici cu prietenii. Eram în perioada închisă. M-am afundat în treabă, în Los Angeles. Am reuşit să gestionez destul de bine pauza, dar pauza nu mi-a anulat notorietatea. Doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut.”

Indiferent de cât de grea a fost perioada respectivă, Monica Bîrlădeanu a găsit o cale de a se refugia. Momentele petrecute în America au ajutat-o pe fosta prezentatoare pentru a depăşi despărţirea. 

Fostul iubit a ales atunci să trăiască o poveste frumoasă de dragoste alături de Alice Peneacă şi au ajuns chiar şi în faţa altarului.

Odată cu trecerea anilor, Monica Bîrlădeanu a învăţat cum să gestioneze mai bine tot ceea ce se scria în presa despre ea. În trecut, vedeta a precizat că aceste lucruri o măcinau foarte tare şi nu înţelegea prea bine de ce se spun lucruri neadevărate despre ea. În acelaşi interviu, fosta prezentatoare a precizat că a suferit chiar şi de gastrită, din cauza stresului provocat de presa tabloida.

„Mă afectau atunci. Mi-au făcut rost de o gastrită în perioada aia. Mă consumam foarte tare. Când eram mică era groaznic. Vedeam că scrie cineva o minciună, o prostie, o speculație, eram atât de consumată și mă întrebam «dar ce are cu mine, nu mă cunoaște » ” a precizat Monica Bîrlădeanu.

Ce a declarat Bobby Păunescu în trecut, despre despărţirea de Monica Bîrlădeanu

monica barladeanu bobby paunescu

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”

În momentul separării, Bobby Păunescu a declarat că unele persoane pot rămâne în anumite relaţii amoroase, pentru diverse scopuri. Totodată, producătorul a specificat că în viaţa sentimentală, încearcă să nu aibă niciun fel de regulă şi lasă totul să vină de la sine.

„E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relaţia cu Monica Bîrlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Aşa a fost să fie.

Şi dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părţi. Orice relaţie e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumuseţe, de dragoste, de faimă, orice” a precizat Bobby Păunescu în urmă cu nouă ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri