Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine este femeia care i-a dăruit copilul

Nicolae Guta
Nicolae Guta are 12 copii 

Nicolae Guță a fost implicat în mai multe relații amoroase de-a lungul timpului. Iată cine este femeia care i-a dăruit un alt copil cântărețului!

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. El se poate lăuda cu o familie numeroasă, reușind să stabilească un adevărat record în rândul persoanelor publice.

Fiul lui Nicolae Guță a mărturisit că mama bebelușului este Cristina, cu care cântărețul de muzică de petrecere mai are 2 copii.

Citeste si: Nicolae Guță a devenit din nou tată. Cine este femeia care i-a dăruit cel de-al 12-lea copil

Nicolae Guță, tată pentru a 12-a oară

„Cristina (n.r. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei!(...) Acum vreo două, trei luni (nr. a venit bebelușul pe lume).(...) A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult”, a precizat fiul lui Nicolae Guță, potrivit Spynews.

Guță a devenit cunoscut în lumea mondenă, nu doar pentru talentul său în muzică, ci și pentru multe relații pe care le-a avut cu anumite tinere.

El s-a căsătorit la 13 ani jumătate, iar de-a lungul timpul a ajuns să aibă să aibă nu mai puțin de 12 copii, cu cinci femei. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fiul acestuia, Nicu, a precizat că nu și-a văzut încă fratele, dar a ținut să dezvăluie ce nume va purta. 

„Selin! Așa am înțeles... Nici eu nu am apucat să îl văd”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Nicolae Guta
Nicolae Guta are 12 copii [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine e femeia cu care Nicolae Guță a făcut al 12-lea copil. Manelistul a ales un nume special pentru mezin

Cum se întelege Nicolae Guță cu cei mici 

În trecut, el dezvăluia faptul că este un tată implicat și dedicat în creșterea copiilor săi. La vremea aceea, cântărețul spunea că o ajută pe Anais, însă relația cu Cristina îl împiedică să stea mai mult timp cu cei mici.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat.

Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic. Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie.

Îi dau bani de haine, de spital sau de școală.

N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a mărturisit Nicolae Guță  într-o emisiune TV.

Citeste si: Sorina manelista trece prin clipe de coșmar. Cântăreața se zbate între viață și moarte



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Nicolae Guță, mărturisiri surprinzătoare din tinerețe! Cum a scăpat artistul de închisoare: „Mă căutau de un an de zile”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Boala Denisei Raducu i-a lasat pe colegii ei de breasla inmarmuriti! Liviu Guta nu isi revine din starea de soc: "Sper sa se faca bine cat mai urgent!"

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies