Noi acuzații în scandalul dintre Oana Radu și Bianca Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. ”O să discutăm legal!”


Bianca Rus și Oana Radu duc un adevărat război în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Oana e hotărâtă să meargă în instanță.


In articol:

Ei bine, scandalul dintre Oana Radu și Bianca Rus, din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” nu pare să fie aproape de final. În ultima ediție a emisiunii, cele două au continuat să se certe, și conform zicalei „Cel mai deștept cedează primul,” Oana Radu a decis să pună punct acuzațiilor aduse de căte Bianca Rus, colega sa de platou, și a mărturisit că își dorește să meargă în instanța,

pentru a discuta „legal”.

Citeste si: Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

oana radu, bianca rus, bravo ai stil celebrities, acuzații, a da în judecată
oana radu, bianca rus, bravo ai stil celebrities, acuzații, a da în judecată

Oana Radu o dă în judecată pe Bianca Rus! „Ai făcut niște afirmații, pe care sper să le poți sustine în instanță” 

Încă de la început, concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost mult mai certărețe și mai curajoase decât participantele din sezoanele trecute.

Deși am fost martori la numeroase scandaluri, precum cele dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi sau chiar între participante și jurați, trebuie să recunoaștem că nici unul nu se compară cu războiul pe care Oana Radu și Bianca Rus l-au început acum câteva ediții.

Bianca Rus și-a acuzat colega de platou că nu recunoaște modalitatea prin care a slăbit și că minte în legătură cu dieta ținută, mai ales că ea crede că Oana Radu a-a operat la stomac și și-a pus balon, acesta fiind, de fapt, motivul real pentru care solista

reușește să slăbească atât de rapid.

Citeste si: Gestul făcut de Oana Radu în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities” când s-a întors cu spatele la camerele de filmat

Oana Radu nu a putut să stea cu mâinile în sân, în fața acuzațiilor aduse de Bianca Rus, mai ales că aceasta nu îi afectează doar imaginea și credibilitatea, ci și afacerea, având în vedere că solista își vinde dieta pe internet.

Astfel, după ce Bianca Rus a surprins-o pe Oana Radu mâncând biscuiți în culise, a decis să-i amintească încă o dată, de scandalul pornit în ediția anterioară.

Bianca Rus a explicat că internuții sunt revoltați din cauza minciunilor Oanei Radu. „Sunt oameni care te acuză că nu ai slăbit cu dieta,” a dezvăluit nonșalant Bianca Rus, arătându-i acest detaliu colegei sale de platou. „Eu am informațiile aceștia de la oamenii care îmi scriu mie și mă confundă cu ea. Eu nu o acuz, pur și simplu eu știu ce înseamnă să ții dietă. Lumea de acasă e foarte revoltată și îmi scrie mie mesaje pe Facebook,” a continuat Bia. „La urma urmei, nu eu o acuz pe ea, ci oamenii o acuză. Sunt oamenii care te acuză că nu slăbesc cu dieta ta și ai balon,” a conchis Bianca Rus.

Raluca de la Bambi a sărit rapid în apărarea colegei sale de breaslă, Oana Radu, și a mărturisit că părerea sa e că Bianca Rus a apelat la un tertip, tipic ei, pentru a rămâne în centrul atenției. ”Eu cred că a mai abordat un alt subiect ca să mai fie în centrul atenției,” a fost declarația Ralucăi.

oana radu, bianca rus, bravo ai stil celebrities, acuzații, a da în judecată
oana radu, bianca rus, bravo ai stil celebrities, acuzații, a da în judecată

 „O să discutăm legal, tu ai făcut niște afirmații, pe care sper să le poți sustine în instanță (…) Poți să ai zile de porceală, poți să ai cheat-meal-uri, pot să fac ce vreau cu viața mea! Cu tine nu se poate discuta, o să se ocupe altcineva, pentru că eu nu sunt în măsură,’ a răspuns tăios Oana Radu.

Mai mult decât atât, solista consideră că Bianca Rus își canalizează atenția în zone total greșite, cânt ar trebui să se concentreze asupra stilului. „În continuare ești pe ultimul loc. Eu zic să te concentrezi pe haine și să nu te mai intereseze câți biscuiți bag eu… în. Vezi de concurs, de asta ești aici! Câștigi sau nu, puțin mă interesează. Ești pe ultimul loc, sora mea, la revedere!”

Citeste si: Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Ești o fată bună, apoi o iei razna”

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce s-a despărțit Bianca Rus de fostul său soț? Detalii șocante! „Mi-a făcut plângere penală”

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Ești o fată bună, apoi o iei razna”

Oana Radu, atacată după ce s-a îndrăgostit din nou: „Mi-e silă cum calci pe cadavre...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri