„A fost o operație foarte dificilă atât pentru chirurgi, cât și pentru mine" Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer!

Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer

Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer

Cunoscutul medic a suferit cea de-a cincea operație de cancer! Cum s-a desfășurat întreg procesul și ce spune despre unitatea spitalicească în care a fost internată?

Monica Pop, cunoscutul medic oftalmolog, a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu doar câteva zile. Aceasta a fost operată pentru a cincea oară de cancer și a făcut dezvăluiri despre unitatea spitalicească în care a fost internată, dar și despre specialiștii care s-au ocupat de intervenție.

Citeste si: „Au eliminat tot răul”. Monica Pop, operată a cincea oară de cancer

Monica Pop, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate

Aceasta este foarte mulțumită de unitatea medicală în care a fost operată și le mulțumește tuturor colegilor medici chirurgi și asistenți pentru ceea ce au făcut în cazul ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„M-am internat marți, mâine se împlinesc două săptămâni. Într-o oră am fost pe masa de operație, iar spitalul se numește „Fundeni”, un spital de stat. Ce urmează nu o să credeți! Seara când m-am trezit din anestezie am crezut că sunt la NASA. Secția de anestezie și terapie intensivă este ceva absolut de vis. Au rezerve din sticlă! Vezi tot ce se întâmplă. O atitudine absolut incredibilă. Seara a venit un domn și mi-a zis că este asistentul meu personal.

Fiecare bolnav din ATI avea un asistent care se ocupa de o tură.

În rezervă se intra cu papuci, halat, mănuși, mască, bonetă. Indiferent dacă era profesorul sau dacă era o infirmieră.

Nu am cuvinte să mulțumesc colegilor mei medici chirurgi și asistenți, dar și celor de la anestezie și ati pentru ceea ce am văzut acolo”, a dezvăluit Monica Pop pentru Exclusiv VIP.

Citeste si: Gabriela Cristoiu a suferit un preinfarct! Tânăra a luat mai multe pastile fără să consulte medicul: „M-a făcut să-mi schimb complet viața”

Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer
Monica Pop, noi detalii despre operația de cancer[Sursa foto: Facebook]

„A fost o operație foarte dificilă”

Medicul oftalmolog a mărturisit că operația a durat nu mai puțin de 4 ore și că nu a fost deloc ușoară. Aceasta a reamintit că a mai avut încă patru intervenții de-a lungul timpului, iar acum medicii chirurgi au fost nevoiți să fie cu mult mai atenți „pentru ca sunt aderențe multe”

„În dimineața în care m-am internat am văzut starea de tensiune pentru că eu nu sunt un pacient foarte comod. Am încercat să fac tot posibilul să mă comport foarte frumos și civilizat. Operația a durat patru ore. Pe un abdomen care avea patru operații înainte e foarte greu de ajuns la punctul la care vrei pentru ca sunt aderențe multe. A fost o operație foarte dificilă atât pentru chirurgi, cât și pentru mine.

Am avut un bloc anestezic deosebit”, a mai spus ea.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies