Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"


Daniel Onoriu a vorbit despre perioada în care a fost în comă. Dezvăluirile faimosului pilot au fost cutremurătoare


In articol:

Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Luncă și al acordeonistului Ion Onoriu. Incă de la o vârstă fragedă a fost pasionat de maşini. Campionul a traversat cea mai grea perioadă a vieţii lui. Anul trecut a suferit o operaţie de micşorare a stomacului tocmai în Turcia. După ce a revenit în ţară, sportivul a început să aibă o stare de rău şi să vomite sânge.

A ajuns la Spitalul Floreasca în stare critică, iar medicii l-au ţinut sub observaţie până în luna martie. Echipa medicală a făcut toate procedurile necesare pentru a-i prelungi viaţa. Daniel Onoriu a stat 100 de zile internat în spital, iar 55 de zile au fost de comă indusă.

În trecut, pilotul a mai stat 9 zile în comă, din cauza unui accident rutier.

Medicii nu i-au dat șanse se supraviețuire lui Daniel Onoriu

Citeste si: Mare păcat! Ce trebuie să evite femeile însărcinate în ziua de Sfinții Constantin și Elena

Daniel Onoriu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiţă” difuzat pe canalul YouTube  theXclusive, marca înregistrată a postului Kanal D, Daniel Onoriu şi soţia lui au făcut dezvăluiri  uimitoare.

„La o săptămână după operația din Turcia a făcut hemoragie internă. I s-a făcut rău şi a leşinat pe hol. (…) S-a prăbuşit peste mine şi a vomitat de 3 ori, trei bălți de sânge.

Au fost 55 de zile de comă și 100 de terapie intensivă, șanse zero. Eu nu am știut, nu ne-au spus. După trei zile am făcut cerere să intru să-l văd și când l-am văzut așa, mi-am dorit moartea.

Am zis Doamne, ia-mă! Nu am văzut pe nimeni niciodată la terapie, mai ales pe el și când l-am văzut după operație, transformat, am zis că nu pot să duc.(...) Mi-am dat seama de un lucru în toată perioada asta și anume că oricât de mulți bani ai avea în viață, nimic nu te poate salva, nu te poate ajuta, dacă Dumnezeu nu îți e aproape. Fără credință suntem nimeni. Toată familia am dormit în fața spitalului, timp de trei luni, zi și noapte, mașina o făcusem pat. În afară de rugăciunile să se facă bine, ne rugăm să îl putem transfera în altă parte, dar doctorii ne-au spus că nu rezistă transferului.", a declarat soţia lui Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu a suferit o operaţie de micşorare a stomacului în Turcia

unde sa operat daniel onoriu

Danil Onoriu la „Fiță cu Adiţă” difuzat pe canalul YouTube  theXclusive -  Kanal D

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Campionul a precizat în cadrul emisiunii lui Adrian Voicu, o serie de mărturisiri cutremurătoare. După ce şi-a revenit din comă, a ales să se pocăiască în semn de recunoştinţă, pentru că Dumnezeu i-a dat o nouă şansă la viaţă. Pilotul regretă operaţia de micşorarea a stomacului şi recomandă oamenilor să se gândească bine în privinţa acestor decizii ce implică operaţii.

"M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie! În aceste 55 de zile de comă nu simțeam absolut nimic. Nu știu nimic.(...) De când m-a salvat Dumnezeu, m-am pocăit, m-am făcut penticostal. Eu cred în Dumnezeu, doar Dumnezeu mi-a dat viață.(...) I-aș sfătui pe oameni să se gândească de două ori înainte să ia o decizie de a se opera și mai bine să se ducă la sală sau să țină regim, decât să facă prostia pe care am făcut-o eu. Nu m-aș mai opera niciodată și dacă mi-ar da toți banii din lume.", a mărturisit Daniel Onoriu, pentru Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Mare păcat! Ce trebuie să evite femeile însărcinate în ziua de Sfinții Constantin și Elena

Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te înşală!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri