Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Cine este loredana chivu
Loredana Chivu

Loredana Chivu a uimit fanii la ultimul eveniment monden, de la jumătatea lunii mai

Cea mai nouă apariţie a Loredanei Chivu,  a  lăsat să se vadă faptul că blondina a câştigat multe kilograme în plus. În ultima perioadă, dansatoarea a declarat că totul se întâmplă din cauza unei probleme de sănătate pe care o are de ceva timp.

Loredana Chivu s-a operat în Turcia

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

loredana chivu sa ingrasat
Loredana Chivu la ultima apariție mondenă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta a încercat mai multe diete de slăbire şi chiar a adoptat un regim de viaţă sănătos, dar  nu a primit un rezultat care să o favorizeze.

În urma acumulării kilogramelor, Loredana Chivu a apelat la bisturiu. Deşi, nu s-a ferit de presă atunci când a fost întrebată de operaţiile estetice, blondina a specificat că această operaţie a fost una dintre cele mai dificile.

Intervenţia complicată  avut loc tocmai în Turcia. Deşi a fost o decizie grea şi în privinţa ţării unde a ales să facă operaţia, Loredana Chivu şi-a făcut curaj şi a plecat peste hotare.

Ce a declarat Loredana Chivu după operaţie

Cine este loredana chivu
Loredana Chivu

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

''Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital.

Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine.

Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscante operații.”,
a declarat Loredana Chivu la un post de televiziune, în urmă cu doar câteva zile, conform  Romaniatv.net.  



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum arată Shania Twain la 56 de ani. În anii '90 era pe primul loc în topurile muzicale

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies