Cum arată Shania Twain la 56 de ani. În anii '90 era pe primul loc în topurile muzicale


Una dintre cele mai populare artiste ale anilor '90 este Shania Twain. Însă știați cum arată artista în prezent, la frumoasa vârstă de 56 de ani?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Shania Twain, cum a debutat în cariera sa muzicală, dar și cum arată artista în prezent, la vârsta de 56 de ani.

 

Cine este Shania Twain

Shania Twain, pe numele de scenă, Eilleen Regina Edwards, pe numele său real, s-a născut pe data de 28 august, în Ontario, Canada. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 56 de ani. Aceasta este cunoscută datorită vocii sale minunate, fiind o cântăreață desăvârșită, dar și o textieră la fel de bună.

În copilăria acesteia, lucrurile nu au fost întotdeauna roz, Shania Twain fiind unul dintre cei cinci copii ai familiei, a avut o copilărie puțin mai grea, deoarece părinții acesteia câștigau sume mai mici de bani, iar mâncarea pe care o

cumpărau, deseori nu era de ajuns pentru toți. Iar pentru că a considerat că a venit momentul să își ajute familia să iasă din această situație precară, Shania Twain a început să lucreze într-un restaurant de tip fast food.

Acesta a fost momentul în care Shania Twain a luat contact cu lumea muzicii, deoarece aceasta a început să cânte într-un bar local, la vârsta de doar 8 ani.

Deși nu era atât de încântată că trebuie să cânte în diverse locații, mai puțin plăcut, Shania Twain mărturisește că i-a prins bine și că acest lucru a făcut-o să-și capete abilitățile necesare, pentru a ajunge ceea ce este astăzi, o cântăreață de succes.

shania twain wikipedia

Citeste si: Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

 

Cariera muzicală a Shaniei Twain

Shania Twain a devenit cunoscută în domeniul muzicii Pop Country, imediat ce a lansat un al treilea album din carieră sa, de la acea vreme. Acest album era denumit „Come on Over” s-a comercializat în aproape 40 de milioane de exemplare.

Artista Shania Twain este singura care a reușit să obțină trei discuri de diamant în Statele Unite ale Americii. Interpreta se clasează pe locul doi în topul celor mai de succes artiști canadieni. Prima artistă din acest top este chiar Celine Dion.

Interpreta Shania Twain a fost și încă este o artistă foarte apreciată de publicul larg. Acest lucru s-a putut observa și prin intermediul laudelor, dar și a premiilor câștigate. Artista a fost aclamată de critici, a câștigat cinci premii Grammy, 27 BMI, iar toate produsele sale disconografice, au fost comercializate chiar pe plan internațional.

Succesul Shaniei Twain constă și faptul că a reușit să vândă cu până la 65 de milioane de exemplare ale albumelor sale. Aproape 48 de milioane, s-au vândut numai în Statele Unite ale Americii. Parcursul acesteia fiind din ce în ce mai înfloritor, în anii '90 Shania Twain se află pe primul loc în topurile muzicale.

cine este shania twain

Citeste si: Câte operații estetice are celebra Andreea Bănică. "Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu"

 

Cum arată Shania Twain la 56 de ani

Shania Twain  arată din ce în ce mai bine, iar acest lucru îl afirmă și artista. Este foarte mulțumită de silueta sa și de modul de viață pe care îl are în prezent. Interpreta susține că se simte chiar mai bine și mai confortabil în prezent, în pielea sa și în modul în care arată, decât o făcea când era tânără.

Acest lucru este datorită faptului că în tinerețe, artista punea un mare accent pe modul în care arăta, însă odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că este mult mai important să aibă o gândire pozitivă și să lase deoparte lucrurile pe care nu le poate schimba.

Shania Twain a trecut totuși prin momente grele, atunci când a descoperit că suferă de boala Lyme. Astfel, artista a decis la acea vreme, să se retragă din lumina reflectoarelor, crezând că această boală îi va afecta vocea. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, temerea artistei nu s-a adeverit, iar în prezent, Shania Twain, se bucură de succesul pe care îl are de fiecare dată când urcă pe o scenă.

 „ Simt multă iubire. Nu mi-am dat seama când de mult sunt apreciată. Este sentimentul acela euforic când realizezi că vezi luminiţa de la capătul tunelului .”, a declarat Shania Twain.

cariera muzicala a shaniei twain

Citeste si: Cine este CARMEN GREBENIȘAN. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."


Abonează-te pe

Citește și:

Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Câte operații estetice a avut Michael Jackson

Câte operații estetice are Andreea Bănică. "Dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? Deja asta sună a răutate!"

Ce vârstă are BIANCA MITROI din CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri