Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

loredana chivu operatii estetice
Loredana Chivu la evenimentul organizat de Bassam Dabbas 

Loredana Chivu s-a îngrăşat şi o să apeleze la bisturiu pentru încă o operaţie.

În ultima apariție a Loredanei Chivu la o gală concept organizată de Bassam Dabbas, s-a putut observa cu ușurință ca blondina are câteva kilograme în plus. În cadrul evenimentului au fost prezente mai multe vedete care şi-au etalat ținutele costisitoare şi pline de accesorii valoroase.

Loredana Chivu are probleme cu kilogramele în plus

Citeste si: Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

loredana chivu inainte

Loredana Chivu este cunoscută pentru deschiderea pe care o are faţă de operaţiile estetice şi a vorbit mereu deschis despre ele. Recent, dansatoarea a precizat că se confruntă cu probleme de sănătate. Din cauza faptului că nu a mai putut slăbi cu un regim alimentar sănătos, vedeta a precizat într-un interviu că o să recurgă la o operaţie.

”Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție pentru că am suferit ca să spun așa, nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar ca să slăbești trebuie să ți un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție.”

a povestit Loredana Chivu la Antena Stars.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Acest pre-diabet a obligat-o să nu mai mănânce dulciuri, pâine, preparate prăjite, sucuri acidulate şi pe lângă toate acestea, trebuie să mai ia o serie de suplimente alimentare. Regimul este unul specific diabeticilor şi trebuie să-l urmeze cu strictețe.

Loredana Chivu are implanturi de mamare de două kilograme

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut după 55 zile de comă! „M-au cusut pe viu! Muream dacă îmi făceau anestezie!"

loredana chivu operatii estetice
Loredana Chivu la evenimentul organizat de Bassam Dabbas [Sursa foto: Facebook]

Împătimită a operaţiilor estetice, Loredana Chivu a făcut mereu îmbunătățiri în privința aspectului ei fizic.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ultima operație realizată în urmă cu doi ani, a presupus o altă cantitate pentru implanturile mamare. Vedeta a trecut de la 800 ml la 1050 de ml, pentru fiecare sân.

„Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară.

Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit.”, a declarat Loredana Chivu după acea intervenţie.

Pentru că şi-a dorit mereu un fund bombat, vedeta a precizat că a mers la sală şi a realizat intens exerciţii pentru posterior. De asemenea, pentru a arăta ca o braziliancă, blondina şi-a făcut două implanturi fesiere care au costat-o 9000 euro.

Loredana Chivu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Câte operații estetice are Andreea Bănică. "Dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? Deja asta sună a răutate!"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies