Loredana Chivu, dezvăluiri surprinzătoare! „Sufeream enorm de mult. O rană care o să rămână toată viața deschisă”

Drama neștiută a Loredanei Chivu
Drama neștiută a Loredanei Chivu

Loredana Chivu a traversat o perioadă extrem de grea, despre care nu foarte multă lume știe. Ce s-a întâmplat în viața vedetei de-a lungul timpului și cum a reușit să treacă peste tot?

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, a vorbit despre cele mai mari traume din viața ei. Deși a dovedit cu fiecare ocazie faptul că este o femeie extrem de puternică, în spatele imaginii ei se află o serie de evenimente tragice peste care a fost nevoită să treacă de una singură.

Citeste si: Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Drama neștiută a Loredanei Chivu
Drama neștiută a Loredanei Chivu[Sursa foto: Instagram]

Tatăl Loredanei Chivu s-a sinucis: „Nu puteam să-l iert”

În urmă cu ceva timp, blondina și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre lucrurile care i-au marcat în adevăratul sens al cuvântului întreaga viață. Aceasta a dezvăluit că tatăl ei s-a sinucis, gest pe care nu și-l poate explica nici până astăzi, căci bărbatul nu a lăsat nici măcar un bilet de adio.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„El s-a sinucis, s-a spânzurat, mai exact. Nu puteam să-l iert pentru că nu ne-a lăsat un bilet, pentru că toate responsabilitățile și absolut orice au rămas pe mine, pentru că nu avea dreptul să facă așa ceva când avea doi copii mari, frumoși. Parcă și acum văd curtea, cu porțile deschise, cum se întâmplă la noi acasă.

Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește. Atunci mi-am luat și viața în propriile mâini și am știut că trebuie să-mi protejez familia, ce mai rămăsese din ea, toată viața. Sufeream enorm de mult, o rană care o să rămână toată viața deschisă”, a povestit Loredana Chivu la emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

Drama neștiută a Loredanei Chivu
Drama neștiută a Loredanei Chivu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Loredana Chivu a pierdut o sarcină din cauza violenței domestice

Nici din punct de vedere amoros nu se poate lăuda, din păcate. Diva a avut parte de o traumă care i-a marcat viața, fiind agresată fizic de unul dintre partenerii de viață, chiar când era însărcinată în câteva luni.

„Da. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci am fost însărcinată.

În două luni am pierdut copilul, pe care mi-l doream foarte mult”.

Da. Mi-am dat drumul la tabletă și am luat toate pastilele pe care le aveam. Și de acolo eu nu mai știu, m-am trezit la Terapie Intensivă după trei zile, aproape moartă”, a răspuns Loredana Chivu, întrebată dacă a vrut să se sinucidă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Loredana Chivu își dorește să devină mamă, dar nu poate! Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: „Nu aș putea duce o sarcină”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă? Blonda a ajuns pe patul de spital!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies