Loredana Chivu a încercat să se sinucidă? Blonda a ajuns pe patul de spital!

Loredana Chivu
Loredana Chivu a ajuns la spital

Loredana Chivu a ajuns pe mâna medicilor, pe patul de spital, acolo unde i s-a administrat un tratament de urgență. Fanii s-au speriat, mai ales că blondina a încercat să se sinucidă.

Loredana chivu a postat o fotografie care i-a speriat de moarte pe prietenii săi virtuali! După ce s-a aflat că, în trecut, Loredana a încercat să se sinucidă, internauții s-au dus cu gândul direct la cele mai negre scenarii, pentru că superba blondă s-a afișat pe patul de spital, cu o branulă în mână.

Citeste si: Bătaie într-un club de pe litoral! Ce s-a întâmplat cu o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei"! Imagini halucinante!

Loredana Chivu
Loredana Chivu a ajuns la spital dupa o tentativa de suicid[Sursa foto: Instagram]

În postarea realizată pe rețelele de socializare ale Loredanei Chivu, blondinei îi este administrată o perfuzie, deci, putem deduce faptul că starea sa de sănătate nu este una deloc bună, iar problemele pe care le are vedeta nu sunt de trecut cu vederea, pentru că s-au agravat.

Se zvonește că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă! Să fie acesta motivul spitalizării vedetei?

Se pare că în urmă cu doar câteva luni, Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă. Vedeta a înghițit un pumn de somnifere și a fost găsită de mama ei, care a sunat la salvare, iar paramedicii i-au acordat primul ajutor fiicei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Loredana Chivu și Simona Trașcă, ipostază demnă de filmele de adulți! Ce au putut să facă cele două într-un club de fițe

Loredana Chivu
Loredana Chivu a incercat sa se sinucida[Sursa foto: Instagram]

Potrivit informațiilor din presă, Loredana Chivu ar fi recurs la acest gest necugetat după despărțirea de iubitul său de la acea vreme, Mihai, însă fosta asistentă TV nu a oferit nici o declarație pe această temă. Mai mult decât atât, fostul iubit al Loredanei Chivu susține că tânăra nu a vrut să se sinucidă, doar a înghițit o doză mai mare de pastile pentru somn, accidental.

Loredana Chivu
Loredana Chivu pe patul de spital.[Sursa foto: Instagram]

„Am obosit să dau explicații despre viața mea personală! Pentru cei care scriu articole și pentru cei care faceți știri la tv despre mine, aveți numărul meu de telefon, unde vă stau la dispoziție cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac doar rău! Precizez că și relația mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili…

Vă rog, nu mai scormoniți tot felul de povești când adevărul este doar la noi.

Tot ce vreau este să treacă acest scandal și să revin la viața mea normală! Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere! Vă respectși vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte,” mărturisea Loredana Chivu pe contul său de Facebook, în luna mai a acestui an.

Citeste si: Leo de la Strehaia vrea să o salveze pe Loredana Chivu! Îi face cadou încă o mașină! Una de 100.000 de euro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca Pop, amenințată de un clan interlop: „Nu scapă vie”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este iubita lui Gami de la 5GANG. Deja a început să se remarce pe Instagram. FOTO

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies