Ministrul Educației anunță sancțiuni după ce mai mulți profesori au participat la un seminar de numerologie


Inspectoratul școlar din Galați a trimis profesorilor informații despre un seminar de numerologie. Ce spune Sorin Cîmpeanu?


In articol:

Sorin Cîmpeanu susține că va da amenzi tuturor profesorilor care au participat la seminarul de numerologie. Aproximativ 600 de dascăli vor trebui să plătească pentru discuțiile la care au participat, conform cărora vaccinurile anti-COVID-19 sunt folosite pentru introducerea de cip-uri.

Sorin Cîmpeanu dă amenzi profesorilor

"Așa cum directorii sunt numiți prin semnătura inspectorului general, confirmată de consiliul de administrație, și inspectorii generali sunt numiți de către ministru. Ei au o numire de ministru. Voi analiza situația conform legislației și foarte rapid voi decide.

Citeste si: Schimbare majoră în școlile din România! Anunțul a fost făcut de ministrul Sporturilor

A vorbit secretarul de stat de învățământ superior, pentru că eu am avut o problemă de autoritate, nu mă sfiesc să recunosc, nu mi-a răspuns la telefon, dar va răspunde. Că a făcut o greșeală, că n-a înțeles conținutul adresei. Dar să nu coborâm nivelul.

sanctiuni profesori sorin cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu anunță că va da sancțiuni pentru 600 de profesori care au fost interesați de numerologie[Sursa foto: PixaBay]

Nu numai că e intolerabil, dar e și periculos să promovezi printr-o rețea a sistemului de educație astfel de idei.

Formarea profesorilor pentru predarea online e infinit mai importantă decât numerologia în acest moment.", a declarat Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu, despre redeschiderea școlilor

„Printre cele 7.203 școli nu este nici una care să spună că nu are nevoie de nici un fel de acțiune remedială. Sunt convins că fiecare profesor va trebui să se implice în aceste acțiuni remediale într-o măsură mai mare sau mai mică.

Am căzut de acord că trebuie făcute față în față. Acțiunile remediale trebuie făcute peste programul  specific clasei aferent semestrului 2. Deci este clar că trebuie să vină mai multe ore la școală. Pot însemna și ore pe parcursul zilelor de sâmbătă, dar vom vedea care e disponibilitatea în funcție de specificul fiecărei școli”, a precizat ministrul educației, Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, despre redeschiderea școlilor: "Cu toții ne dorim..."

sanctiuni profesori declaratie sorin cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu a făcut declarații cu privire la amenzile pe care urmează să le dea profesorilor din Galați[Sursa foto: PixaBay]

"S-a subliniat importanța acțiunilor remediale, nu numai pentru cei care susțin examenele naționale. Am fost de acord că este de recuperat, iar recuperarea se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic. Se susține dezvoltarea unei tematici corelată cu ceea ce s-a predat și s-a asimilat de către elevi", a mai spus Sorin Cîmpeanu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu, despre schimbările privind examenele naționale: „Nu poţi anunţa..."

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Sorin Cîmpeanu, despre redeschiderea școlilor: „Orice scenariu este..."

Sorin Cîmpeanu, despre redeschiderea școlilor: "Cu toții ne dorim..."

Marcel Ciolacu anunță că există bani pentru pensii și salarii: "Vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri