Marcel Ciolacu anunță că există bani pentru pensii și salarii: "Vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ..."

florin cîțu declaratie pensii si salarii
Florin Cîțu vorbește despre majorarea pensiilor și salariilor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că PSD va crea un buget alternativ pentru ca pensiile și salariile românilor să crească.

Marcel Ciolacu vorbește despre posibilitatea majorării pensiilor și salariilor în 2021. Ce spune președintele PSD?

Marcel Ciolacu, despre creșterea pensiilor și salariilor

„Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vom arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile”, a anunțat Ciolacu duminică, pentru un post de televiziune.

Citeste si: Marcel Ciolacu, despre vaccinul anti-COVID-19: "Vii și minți românii..."

Premierul Florin Cîțu susține că bugetul pentru anul 2021 este în pregătire, însă pensiile vor fi majorate în luna septembrie pentru menținerea deficitului de 7% în 2022.

marcel ciolacu declaratii pensii si salarii
Marcel Ciolacu declară că există bani pentru pensii și salarii[Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Noi i-am întrebat și i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a precizat liderul PSD.

Citeste si: Secretar de stat din Ministerul Educației, despre redeschiderea școlilor: "Opinia publică va fi informată..."

Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul Cîțu ar fi mințit Comisia Europeană în legătură cu banii pentru pensii și salarii.

„Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană. Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună.

Suntem pe ultimul loc în România în privința acestei inserții de capital. S-au împrumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani”, a mai spus Marcel Ciolacu.

marcel ciolacu pensii si salarii
Marcel Ciolacu spune că PSD va crea un buget alternativ pentru creșterea pensiilor și salariilor[Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu]

Florin Cîțu a scris pe o rețea de socializare că scrisoare era întocmită în limba engleză și de aceea, cei de la PSD au interpretat-o greșit.

„De câteva zile circulă un fake news despre o scrisoare a CE pentru Ministerul Finanțelor din România. Există o singură explicație pentru acest fake news. Scrisoarea este în engleză iar la PSD este clar o  barieră acest lucru”, a scris premierul.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Marcel Vela a făcut anunțul: „Planul de dezvoltare..."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Marcel Ciolacu către Klaus Iohannis: „Vă scriu cu indignarea..."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies