Mihaela Bilic, clipe de cosmar in supermarket! Celebra nutritionista: "M-am simtit neputincioasa, pacalita, dezamagita"


Mihaela Bilic este adepta unui stil de viata sanatos.

Celebra nutritionista nu promoveaza curele de slabire, ci indeamna pe toata lumea sa manance de toate, cu masura! Mihaela Bilic a povestit pe pagina ei de Facebook ce i s-a intamplat recent intr-un supermarket, scrie WOWBiz.ro.

"Voi cum vă descurcaţi?

Aseară târziu rătăceam pierdută printre rafturile unui supermarket pustiu, când am avut o revelaţie: nu e deloc uşor să faci cumpărături! Şi aici nu mă refer la efortul fizic în sine (deşi poate fi o formă bună de mişcare), ci la alegerea unui produs alimentar de pe raft. Nu căutam mare lucru, dar mi-am dat seama că nu e deloc simplu să găseşti un aliment...simplu! Voiam pâine care să nu conţină grăsime, sos de roşii care să nu aibă amidon, conservă de peşte doar cu saramură etc...

Ei bine, m-am umplut de nervi şi frustrare, am început să vorbesc singură printre rafturi certându-mă nici eu nu ştiu cu cine. "De ce faceţi asta?", întrebam retoric industria alimentară, "de ce puneţi cu nemiluita amidon/zahăr şi grăsime în toate produsele?" Cum e posibil ca un banal sos de roşii să ajungă de la 35cal (când e făcut doar din roşii) la 98cal? De ce există humus cu 18 grame grăsime, când ar fi suficiente 6-7gr? Cum de macroul în sos tomat conţine de 2 ori mai multă grăsime decât peştele în sine şi 2 linguriţe de zahăr adăugat?

M-am simţit neputincioasă, păcălită, dezamăgită. Există sute de produse pe rafturi, pare o diversitate şi o abundenţă copleşitoare, dar în final nu e decât o junglă în care eşti pierdut. Etichete scrise atât de mic încât să fie imposibil de citit, pentru a ascunde în ambalaje frumos colorate cantităţi nejustificate de amidon/zahăr şi grăsime vegetală. De fapt o justificare există, să fie ieftin şi gustos! Dacă mie mi-a fost aşa de greu, nu pot sa nu mă întreb: voi cum vă descurcaţi?!", a scris Mihaela Bilic pe net.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Angela Rusu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară, a reușit, în mai puțin de doi ani, să scape de 26 de kilograme cu o dietă personalizată.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri