Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci - Ce le asteapta pe zodii


Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci - Ce le asteapta pe zodii

Mercur si-a facut intrarea in seriosul Capricorn si va tranzita acest semn pana pe 31 ianuarie.

E momentul sa ne stabilim prioritatile, nu pe o saptamana sau o luna, ci un an sau chiar mai multi. Sa facem curatenie in mintea, casa si relatiile noastre, sa eliminam balastul si sa pastram esenta. Sa fim constienti de ceea ce ne foloseste cu adevarat si sa ne desprindem de orice obicei care cultiva esecul, stagnarea si lancezirea. Capricornul urca. Incet si sigur. Iar cu atatea planete in Capricorn (plus Luna noua pe 17 ianuarie), intrebarea este ce munte ne alegem, incotro ne indreptam, ce vrem sa realizam si ce e nevoie pentru asta… Resurse sunt, sustinere energetica este. Doar noi sa vrem sa ne urnim si sa urcam.

BERBEC

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuţii ample cu şefi, cu reprezentanţi ai instituţiilor oficiale, un carusel interesant de situaţii, dar dificil de înţeles la prima vedere. Se recomandă prudenţă şi reţine cele discutate la locul de muncă. Unii îţi pot contesta poziţia în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea şefilor şi colegilor va lăsa de dorit.

Cheltuieli majore comune cu alţii, dar şi implicare în investiţii financiare de anvergură. Relaţiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuţii interesante, activităţi plăcute desfăşurate în comun, fiind şanse să te împrieteneşi cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relaţii şi ai încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul saptamanii 15 - 21 ianuarie de Oana Hanganu: Schimbari uriase pentru zodii. Soarele, Luna si 4 planete intra in Capricorn

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Astrologii trag un semnal de alarma: 11 ianuarie, zi malefica pentru cateva zodii. Ce aduce Mercur in Capricorn

Trei zodii care nu stiu sa iubeasca - Frang inimi si provoaca suferinta

Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri