Horoscopul saptamanii 15 - 21 ianuarie de Oana Hanganu: Schimbari uriase pentru zodii. Soarele, Luna si 4 planete intra in Capricorn


Horoscopul saptamanii 15 - 21 ianuarie de Oana Hanganu: Schimbari uriase pentru zodii. Soarele, Luna si 4 planete intra in Capricorn

Oana Hanganu spune ca Soarele, Luna si cele 4 planete care intra in Capricorn vor aduce schimbari uriase pentru toate zodiile.

17 ianuarie: Luna Nouă în zodia Capricorn;

18 ianuarie: intrarea planetei Venus în zodia Vărsător

20 ianuarie: intrarea Soarelui în zodia Vărsător.

Fiecare dintre acestea va influenţa toate semnele zodiacale, dar cele mai vizate  vor fi persoanele născute în Capricorn şi Vărsător, alături de nativii Leu, Rac, Taur şi Scorpion.

Luna Nouă din data de 17 ianuarie, unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2018! Este prima Lună Nouă din an şi cel mai potrivit moment pentru noi planuri, noi proiecte sau noi relaţii.

Mai mult, la momentul de Lună Nouă, în zodia Capricorn se vor afla: Soarele şi Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus şi Mercur!

Toate zodiile vor beneficia de această conjunctură astrală unică şi îşi vor putea schimba viaţa cu adevărat.

Soarele va aduce energie şi ambiţie, Venus va aduce noroc, Mercur va favoriza comunicarea, Pluton va sprijini transformarea interioară, în timp ce Saturn va aduce realism şi seriozitate în orice demers, în orice decizie.

În plus, nicio planetă nu va fi în mers retrograd! E adevărat, însă, că Uranus, aflat în zodia Berbec, poate provoca surprize neplăcute celor care nu renunţă la orgoliu sau celor care se plâng de tot şi de toate, dar nu fac nimic concret pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.

Intrarea planetei Venus în  zodia Vărsător, în ziua de 18 ianuarie, va aduce succes persoanelor creative şi originale.

În relaţii, va pune accent pe libertate şi comunicare, pe vindecarea dependenţei emoţionale iar în viaţa celor singuri va aduce parteneri otihinali sau experienţe sentimentale interesante.

În 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsător şi va favoriza relaţiile de prietenie, dezvoltarea reţelelor sociale, comunicarea pe internet şi implicarea în cauze umanitare sau sprijinirea activă a unor grupuri, idei sau principii.

BERBEC

Berbecii au şanse extraordinare. Soarele, Luna şi 4 planete acţionează în sectorul Carierei din astrograma lor!

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Berbec pune accent pe carieră. Ziua de miercuri va fi una dintre cele mai importante zile din an pentru viaţa profesională a Berbecilor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul saptamanii 8 - 14 ianuarie de la Oana Hanganu - 3 aspecte astrale armonioase, aducatoare de noroc si optimism pentru toate zodiile

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Horoscop Oana Hanganu pentru Revelionul 2019. Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul

Horoscop saptamanal 1-7 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Afla care sunt zodiile favorizate de astre la inceput de an

Horoscopul lunii ianuarie 2018 de la Oana Hanganu: O zodie rupe toate barierele, alta are un noroc nebanuit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri