Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine


Te-ai întrebat vreodată dacă ai primit de bună voie în viaţa ta oameni toxici?

Ştii despre ce vorbim: acele persoane care te tulbură prin simpla prezenţă, care sosesc întotdeauna întovărăşite de o aură malefică şi reuşesc să îţi strice, cu comentarii acide sau priviri dezaprobatoare, toate experienţele pozitive.

Scorpion

Nu ne referim aici neapărat la planurile de răzbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg să îşi trăiască viaţa. Desigur, nu putem nega faptul că pasiunea pe care aceşti nativi o emană prin toţi porii e molipsitoare şi te va atrage în experienţe de neuitat, dar acest fapt nu echivalează cu fericirea, ba dimpotrivă.

Scuturaţi mereu de emoţii puternice, Scorpionii au o personalitate complexă care intrigă şi ispiteşte, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi şi cu o latură întunecată, nativii te vor atrage în intrigi complicate şi vor ţese în jurul tău o seamă de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare dată pe un teritoriu minat. Iar dacă greşeşti cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amară pe care ţi-o picură dozat se va transforma dintr-odată în armă mortală!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri