Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci - Ce le asteapta pe zodii


Mercur si-a facut intrarea in seriosul Capricorn si va tranzita acest semn pana pe 31 ianuarie.

E vremea sa ascultam mai mult. Mai ales la noi. La ce vrem, ce e valoros pentru noi, ce conteaza sa implinim, ce respectam si pentru ce am vrea sa fim respectati.

Capricornul este semn feminin, de pamant, asa ca a venit vremea sa fim mai atenti. Sa nu ne mai risipim cuvintele si energia, ci sa fim cumpatati, sa le folosim cu rost si mai ales la momentul potrivit.

E timpul sa fim atenti la ce vrem, ce gandim despre asta si apoi cum comunicam, cui si de ce.

Mercur este mesagerul, este liantul, cel care transmite mesajele, care ne ajuta sa ne facem intelesi si sa accesam informatiile necesare. Mercur in Capricorn este mai zgarcit cu vorba, mai devreme acasa si foarte selectiv cand alege oamenii cu care impartaseste.

Mercur in Capricorn creeaza contextul ideal pentru a ne concentra pe proiecte de lunga durata si a stabili o rutina, un program, o conduita cu care sa le ducem la bun sfarsit. Dupa Mercur in Capricorn, gesturile/actiunile mici si dese, cheia marilor succese. Si cum munca nu a omorat pe nimeni, daca este dozata corect, e de la sine inteles ca e timpul sa ne scuturam de orice gand ramas prin vacanta sau pe sub bradul de Craciun si sa ne punem pe treaba.

Mercur in Capricorn mai mult tace si face. Cu rabdare si intelepciune, precautie, decenta si discretie.

Asa ca e bine sa pastram o anumita liniste in noi si in jurul nostru. Asta ne va ajuta sa avem claritate si rezultate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri