Mărturiile cumplite ale canibalilor care au îngrozit România modernă: „Îmi place să le mănânc sânii“


Poveştile de groază ale criminalilor canibali Ursachi, Elefteriadis şi Râmaru au zguduit România în ultimele cinci decenii.


In articol:

„Adevărul“ vă arată cum au ajuns românii să se mănânce între ei, la propriu, în cumplitele vremuri de restrişte de la jumătatea secolului al XX-lea.

Teoretic, adică potrivit cărţilor de istorie, pe teritoriul României nu mai există canibali de câteva milenii. Însă, dacă este să dăm deoparte vălul de „politici corecte” care guvernează peste condeiele istoricilor, vom descoperi că asta este doar pură teorie.

În realitate, dosarele penale şi documentele secrete declasificate scot la iveală faptul că, pe teritoriul ţării noastre, canibalismul nu a dispărut niciodată. El doar s-a ascuns în labirintul minţii, de unde a ieşit la iveală, când şi când, spre groaza publicului. De altfel, în articolul de faţă vă vom prezenta câteva mărturii ale unor acte de canibalism întâmplate în epoca modernă, mai exact în ultimele decenii.

Elefteriadis, profesorul care şi-a mâncat o colegă de serviciu

Fără îndoială, „mâncătoriile” dintre cadrele didactice dintr-o şcoală nu sunt lucruri noi. Patimile politice, rivalităţile profesionale, antipatiile şi coatele pentru o catedră mai bună sau pentru un post de director au fost mai mereu de actualitate. Însă Anesti Elefteriadis, un inginer din Galaţi care preda ca profesor suplinitor la Şcoala Generală nr. 2 (actualmente „Constantin Ghe. Marinescu) din oraş i-a întrecut pe toţi.

În ianuarie 1992, Elefteriadis (pe atunci în vârstă de 26 de ani) a reuşit să-şi ucidă o tânără colegă, pe care a tranşat-o ca pe un miel şi din care a mâncat o parte, până să fie prins, la circa două săptămâni de la comiterea crimei.

Citeste si: 7 secte şi triburi de CANIBALI care încă practică ritualuri îngrozitoare. Se întâmplă şi în Europa! Ai mare grijă!

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Anesti Elefteriadis a recunoscut cu seninătate fapta, invocând că a avut un moment de nebunie, în care o voce l-a somat să o ucidă pe tânăra profesoară (pe care o invitase la el acasă, la o cafea) şi să-i mănânce sânii.

Descrierea crimei este realmente şocantă, căci victima a fost omorâtă prin strangulare, apoi a fost ciopârţită ca la măcelărie. Apoi, criminalul a îndesat o parte din cadavru în frigider, iar restul, pentru care nu mai avea loc, l-a făcut pachete şi l-a plasat în mai multe containere de gunoi din oraş. De altfel, aşa a şi fost descoperită crima.

"Am desfăcut trupul în bucăţi, folosindu-mă de un cuţit şi de un satâr. Apoi am pus în frigider o parte, iar restul am depozitat în mai multe pungi din plastic. Pentru că începuse să miroase urât, m-am gândit să scap de cadavru”,

Declaraţia lui Anesti Elefteriadis în faţa judecătorilor

Elefteriadis a fost condamnat la închisoare pe viaţă la scurt timp după ce a fost prins, misiune judecătorilor fiind mult uşurată de faptul că ucigaşul a recunoscut totul, inclusiv că a mâncat o parte din victimă, argumentând că-i place să mănânce sâni. El este considerat singurul român care, în ultimul secol, şi-a recunoscut făţiş preferinţele canibale.

Fragmente din trupul profesoarei au fost găsite la gunoi. FOTO dosarul Elefteriadis


Abonează-te pe

Citește și:

Monştri printre noi – 5 exemple de ucigaşi în serie şi metodele lor malefice

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Doctorul Satan – Povestea incredibila a criminalului in serie Marcel Petiot. Isi ucidea pacientii si le ingropa cadavrele in var ars. E cumplit cum isi omora victimele

Obiectul blestemat care chiar exista. Are o istorie cu adevarat infricosatoare

Povestea incredibilă a fetiţei care, la şase ani, voia să-şi omoare întreaga familie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri