Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare! Vestea care zguduie România: „Un sicriu purtat pe brațe...”


Ce a văzut Maria Ghiorghiu, în urmă cu puțin timp, despre o importantă față bisericească din România. Previziunea care îi cutremură pe toți.


In articol:

Maria Ghiorghiu vine cu o nouă premoniție sumbră,

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”

care de data aceasta vizează importante fețe bisericești. Celebra clarvăzătoare, care a prevăzut incendiul din Colectiv, dar și moartea Ionelei Prodan, spune că a văzut ceva care indică un eventual doliu în lumea religioasă, fiind vorba despre o importantă față bisericească.

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a povestit una dintre premonițiile ei recente. Clarvăzătoarea spune că a văzut un sicriu cărat de câteva persoane tinere, în care clar se afla cineva. Ce i-a atras atenția, însă, a fost faptul că acesta era acoperit de o pânză neagră cu o cruce pe ea.

 

Maria Ghiorghiu anunță doliu în Biserică

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare! Vestea care zguduie România: „Un sicriu purtat pe brațe...”
Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare! Vestea care zguduie România: „Un sicriu purtat pe brațe...”

„În această după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragii mei, o imagine vie și tare tristă. Vedeam câteva persoane tinere, care purtau pe brațele lor, (de mânere) un Sicriu.  Sicriul se vedea că nu este gol, după felul cum era ținut ca nu cumva să-l scape. SICRIUL era acoperit cu o pânză neagră și lucioasă, un acoperământ specific Sfintelor Biserici, acoperământ ce avea pe el SFÂNTA CRUCE a LUI HRISTOS lucrată din mătase aurie”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Carmen Harra, o nouă profeție după ce a prezis apariția pandemiei de coronavirus


Clarvăzătoarea continuă prin a face o comparație cu sicriile acoperite de Tricolor și trage concluzia că, în curând, vom auzi de trecerea în neființă a unei personalități din lumea bisericească.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeţie misterioasă! "Hai, Doamne! Vindecă..."

„Așa precum vedem adeseori sicrie îmbrăcate în Tricolorul României, așa era acum sicriul acoperit cu acoperământul negru și lucios, cu Sfânta Cruce aurie pe el. Dragii mei, cred că vom auzi de cineva care va trece la DOMNUL, cineva dintre feţele bisericești”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Pe final, aceasta a făcut și un apel la rugăciune pentru sufletul persoanei respective, chiar dacă nu știe încă despre cineva este vorba.

„Cine anume eu nu știu a vă spune, dar putem să ne rugăm pentru sufletul lui și pentru noi toți deopotrivă!”, a încheiat prezicătoarea.

 

Clarvăzătoarea a avut dreptate, căci marți, 20 mai, ÎPS Pimen a încetat din viață.


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare! "Apocalipsa"

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Carmen Harra, o nouă profeție după ce a prezis apariția pandemiei de coronavirus

Maria Ghiorghiu, profeţie misterioasă! "Hai, Doamne! Vindecă..."

Maria Ghiorghiu, în doliu! A murit în Italia: „Ești al doilea copil pe care îl pierd”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri