Maria Ghiorghiu, în doliu! A murit în Italia: „Ești al doilea copil pe care îl pierd”


Familia Mariei Ghiorgiu trece prin momente foarte grele. Nepotul celebrei prezicătoare s-a stins din viață la doar 24 de ani.


In articol:

Maria Ghiorghiu este în doliu. Nepotul celebrei prezicătoare s-a stins din viață duminică seara, în Italia. El muncea în străiniătate și este al doilea nepot pe care aceasta îl pierde.

„Astazi a plecat prea devreme dintre noi,nepotul meu IONUT MIHALCEA stabilit in Italia ,baiatul fratelui meu mai mare. Avea doar 34 de ani! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace suflet bun si drag,iar pe ai tai parinti sa-i intareasca.Tu esti al doilea copil al lor pe care il pierd! Primul,Vasilica avea doar 15 ani si a murit tot de inima,acum cativa ani. ”Nu te vom uita niciodata !😢”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Prințul Dimitrie Sturdza a murit și a lăsat o moștenire fabuloasă, de aproape 200 milioane de euro! A făcut avere din cosmetice după ce a recuperat domeniile uriașe ale familiei Sturdza!

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”

Nepotul Mariei Ghiorghiu a fost testat negativ pentru coronavirus

Celebra prezicătoare a revenit pe Facebook cu un mesaj în care a clarificat că nepotul ei nu avea coronavirus, ci a suferit un infarct.

„A iesit negativ la CORONAVIRUS! Muncea in Italia ! Inima i-a cedat ! A cazut pe strada in Italia!”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Maria Ghiorghiu și părinții bărbatului trec prin momente cumplite, fiind al doilea nepot pe care celebra precătoare îl pierde. 

„Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare ,Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia. Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag ! Nu te vom uita niciodată, băiatul nostru drag,ne ai părăsit în floarea tinereții tale ,fără a-ți lua rămas bun de la noi ! Te vom plânge cu lacrimi de sânge ,toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace ,copilul nostru drag .Drum bun printre stele,dragul nostru băiat!”, a declarat fratele Mariei Ghiorghiu pe pagina sa de Facebook. (Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”)

Foto: Facebook/ Maria Ghiorghiu 


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri