Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare! "Apocalipsa"


Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare! Clarvăzătoarea a scris cuvinte cutremurătoare pe blogul ei!


In articol:

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă predicţie îngrijorătoare în urmă cu puţin timp.

"În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care intreaba asa:
"Bine ,dar eu de unde sa-i dau?
Iar un alt glas, îi raspunde asa:

Citeste si: Nelu Tătaru a făcut anunțul mult așteptat. Ce a spus ministrul despre vârful epidemiei de coronavirus

A cincea Apocalipsa!"
După care,glasul nu mai spune nimic!
Dragii mei, iata ca este foarte posibil ca a 5 a Pecete a Apocalipsei sa fie rupta,sa fie pusa in aplicare.
Care este aceasta,veti vedea ca este chiar aceasta perioada a BISERICILOR inchise de politicieni in frunte cu seful Statului Român.


Iata:
A cincea pecete ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos în timpul vremurilor din urmă (Apocalipsa 6:9-11). Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său – sub forma peceții a șasea, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor. Când pecetea a șasea dintre cele șapte este ruptă, se produce un cutremur devastator, cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă – alături de fenomene astronomice neobișnuite (Apocalipsa 6:12-14).
Cei care supraviețuiesc strigă pe bună dreptate munților și stâncilor: „Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:16-17).
Înca mai avem timp de căinta si de pocainta fratilor.
Înca mai avem timp ca sa cerem iertare Lui Dumnezeu si Maicii Domnului si sa se redeschida Bisericile Sale pentru credinciosi.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, prezicere îngrijorătoare! "Distrugerea României..."

Am spus-o si o voi spune pana se vor redeschide Bisericile Domnului>
Asta nu e ocrotire ca sa nu ne imbolnavim de Covid 19, domnilor politicieni,ci este razvratire impotriva credinciosilor, este razbunare impotriva LUI HRISTOS DOMNUL si impotriva MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA!

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare! "Chiar vreti sa -L mâniati pe DUMNEZEU ,iar acest Cutremur pentru care ati facut si multe exercitii, sa vina peste Romania?" 

Chiar ne credeti atat de redusi mintal, incat sa ne indrugati tot felul de povesti?
DESCHIDETI BISERICILE LUI HRISTOS,altfel,ne vom pierde ca Tara romaneasca ,ca Popor iubitor de Cele sfinte.Urgia Lui Dumnezeu se va revarsa peste noi toti, de veti mai tine zavorate BISERICILE DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru IISUS HRISTOS!
Va mai amintiti de un mult asteptat CUTREMUR mare,despre care s-a tot grait in mass-media si despre care eu am tot scris ca nu vine,că incă nu vine?
Si vreti sa stiti ,de ce nu a venit inca acest Cutremur mare despre care a vorbit si vorbeste toata Romania de ani de zile?
Dumnezeu nu a ingaduit ca sa aiba loc, pentru CREDINTA nestramutata a acelor credinciosi care, ţin BISERICILE LUI HRISTOS cu prezenta lor la Sfintele si dumnezeiestile Liturghii! V-ar placea domnilor care ne-ati inchis BISERICILE, sa va inchidem si noi locurile unde va place sa stati cel mai mult?
Chiar vreti sa -L mâniati pe DUMNEZEU ,iar acest Cutremur pentru care ati facut si multe exercitii, sa vina peste Romania?
DESCHIDETI SFINTELE BISERICI pentru toti crestinii,pâna nu e prea tarziu!Nu va jucati de-a Dumnezeu!!!", a scris clarvazatoarea pe blogul ei!.


Abonează-te pe

Citește și:

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Istoria castelului Corvinilor, denumit și Castelul Huniazilor sau al Hunedoarei

Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri