Carmen Harra, o nouă profeție după ce a prezis apariția pandemiei de coronavirus


Carmen Harra a realizat o nouă profeție despre România, după ce în anii trecuți a prezis apariția pandemiei de coronavirus.


In articol:

Carmen Harra este unul dintre cei mai cunoscuți parapsihologi din România și a realizat numeroase preziceri despre evenimente care au avut loc atât pe plan locat, cât și pe plan mondial. Mai mult decât atât, Carmen Harra a prezis apariția pandemiei de coronavirus, iar acum a realizat o nouă profeție despre România, o profeție îmbucurătoare.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeţie misterioasă! "Hai, Doamne! Vindecă..."

carmen harra, profeție, a prezis, apariția pandemiei, coronavirus
carmen harra, profeție, a prezis, apariția pandemiei, coronavirus

Carmen Harra a transmis un mesaj de pace, un mesaj menit să le redea românilor puterea de a lupta contra pandemiei de coronavirus, Astfel, parapsihologul a mărturisit că situația va ajunge la final și că lucrurile vor neveni la starea de normalitate. „Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație,” a declarat Carmen Harra, pentru români.

Carmen Harra a prezis pandemia de coronavirus!

Cu ceva timp în urmă, Carmen Harra a mărturisit că prevede un pericol la nivel global, o situație menită să readucă oamenii la realitate și care să îi facă atenți și conștienți de lucrurile cu adevărat importante. Totodată, aceasta a explicat că nu va fi nicicum vorba despre un război în adevăratul sens al cuvântului, ci despre un inamic nevăzut, o perioadă foarte agitată care va aduce cu sine pierderi de vieți.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a vazut-o dincolo de moarte pe Denisa Raducu: "Era fericita, era..."

carmen harra, profeție, a prezis, apariția pandemiei, coronavirus
carmen harra, profeție, a prezis, apariția pandemiei, coronavirus

„Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât… Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Voi, românii, sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, avertiza Carmen Harra, cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, profeţie misterioasă! "Hai, Doamne! Vindecă..."

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Maria Ghiorghiu, premoniție apocaliptică în plină pandemie de coronavirus: „Mânia lui Dumnezeu este aproape”

Carmen Harra, dezvăluiri despre coronavirus: „Este periculos pentru oamenii...”

Carmen Harra, despre războiul nuclear: „Trebuie să ne așteptăm la...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri