Carmen Harra, dezvăluiri despre coronavirus: „Este periculos pentru oamenii...”


Ce spune celebra prezicătoare despre temutul coronavirus care a apărut și în România în ultimele zile. Vedeta a vorbit despre tratamentul împotriva Covid-19.

Carmen Harra nu este deloc străină de haosul pe care coronavirusul l-a creat în toată lumea în ultimele săptămâni. În ciuda ultimelor evenimente, celebra prezicătoare este sigură că, în cele din urmă, situația va avea un final fericit și a vorbit chiar și despre un tratament eficient.

De-a lungul ultimilor ani, Carmen Harra a făcut mai multe preziceri, iar în urmă cu puțin timp și-a dat cu părerea despre situația din întreaga lume.

CARMEN HARRA CORONAVIRUS

„Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale. Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Citeste si: Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat malaria în 1883. Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul Coronavirus, pentru că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omori oamenii. S-a produs panică pentru Coronavirus pentru că nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică care s-a infiltrat în oameni.

Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă siptome. Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei care sunt afectați. Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp.

Văd că se face foarte mare alertă, dar eu cred că se vor găsi soluții și că situația nu este atât de gravă pe cât este amplificată de media, și chiar dacă este un caz în România, nu văd o nenorocire atât de mare. Ar trebui să ne calmăm puțin și să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata Coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică să ne protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma probabil în câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește!”, a spus Carmen Harra potrivit ciao.ro.

Citeste si: Bilanț negru: Încă 47 de decese provocate de coronavirus în China. 427 de noi cazuri de îmbolnăvire confirmate

Trei români, diagnosticați cu coronavirus

Vineri, pe 28 februarie, au mai fost confirmate încă două cazuri în România, după primul caz confirmat din Gorj.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor. E inadmisibil ce a putut să facă! „trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri