Carmen Harra, despre războiul nuclear: „Trebuie să ne așteptăm la...”


Carmen Harra, despre războiul nuclear: „Trebuie să ne așteptăm la...”

Ce spune celebra clarvăzătoare despre posibilitatea unui război nuclear.

Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoare, a vorbit despre conflictele din întreaga lume. Cunoscută pentru clarviziunile pe care le-a avut despre marii lideri ai lumii, Carmen Harra a așternut într-o carte, „Decodificarea destinului”. În plus, Harra a dezvăluit și la ce trebuie să se aștepte lumea pentru perioada următoare.

„Conflictul cultural din Statele Unite și ciocnirea dintre culturile și sistemele de convingeri din Occident și, respectiv, Orientul Mijlociu vor mai continua o vreme.

Toate previziunile vorbesc despre Armaghedon, bătălia finală dintre bine și rău. Majoritatea oamenilor nu își dau seama că Armaghedonul este un munte din Israel.

Dacă ciocnirea dintre tradiționaliștii din Orientul Mijlociu și Occident continuă, predicția biblică a Armaghedonului se va produce. (Asta nu înseamnă că trebuie să disperăm. Ca oameni, avem liber-arbitru. Putem schimba radical lucrurile, iar energia Universului ne este foarte favorabilă la această răscruce de drumuri).

Nu va exista niciun război nuclear pe Pământ. Dacă se va lansa vreo bombă nucleară, aceasta va fi împotriva Israelului, dar nu va atrage după sine un război nuclear.

Citeste si: Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Citeste si: Carmen Harra, premoniții cutremurătoare: „Omenirea se va muta...”

Mai multe comete vor ajunge în vecinătatea Pământului în 2027, 2063 și 2092. Ca parte a schimbărilor din lume, Organizația Națiunilor Unite își va reforma modul de funcționare. În următorii ani, Europa, Asia și America vor deveni mai unite. În următorii 30 de ani, lumea va avea o singură formă monetară. Până în 2020 sau 2030, lumea va avea mai multă unitate financiară. Nu vom mai avea bancnote și bănci”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

Cunoscuta clarvăzătoare a mărturisit că, în viitor, lumea politică de pe întrega planetă se va schimba extraordinar de mult, iar la putere vor fi foarte multe reprezentante ale sexului frumos. De altfel, recent, Barack Obama a afirmat în cadrul unei conferințe susținută în Singapore că “dacă femeile ar conduce fiecare țară din lume, s-ar înregistra o îmbunătățire a nivelului de trai”. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a mai spus că, deși nu sunt perfecte, femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații.

În următorii 7 până la 18 ani, energia feminină va fi dominantă și vor ajunge la putere lideri spirituali de sex feminin. Peste tot în lume se va pune capăt monarhiei, papalității și președinției. În Statele Unite nu va mai exista guvern precum îl știm acum. În decurs de 50 de ani, astfel de sisteme nu vor mai fi necesare pe Pământ, schimbare care va aduce mai mult echilibru, pace și stabilitate între oameni.

Legile standard ale vieții pe Pământ vor începe să se schimbe. Se vor integra mai multe drepturi ale omului, modificându-se Constituția Statelor Unite. Acest lucru va schimba modul în care ne raportăm unul la celălalt. Va exista mai multă frăție, precum și mai multa grijă pentru semeni. Vom încerca să ne vindecăm karma colectivă din ultimii 2.000 de ani.

În următorii 8-18 ani, în America se vor aduce schimbări majore legilor și Constituției. Noile generații (apărute după 2012) se vor întoarce la natura și la originile noastre spirituale. Totodată, acestea vor reveni la un înțeles clar al binelui și răului, la calm și la stabilitate mentală.

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ, din lumea asiatică”, mai susține clarvăzătoarea în volumul menționat mai sus.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra, premoniții cutremurătoare: „Omenirea se va muta...”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

S-a găsit una dintre pozele REALE cu Denisa Manelista şi logodnicul ei! Uite cât de fericiţi erau împreună!

Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Carmen Harra face un gest extraordinar: își donează ziua de naștere. Celebra prezicătoare va împlini 64 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea își mai dorește un copil! Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV: „Daaa! O fetiță”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri