Carmen Harra, premoniții cutremurătoare: „Omenirea se va muta...”


Ce crede clarvăzătoarea despre sfârșitul lumii.


In articol:

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit în ultima sa carte despre ceea ce se va întâmpla în următorii ani cu omenirea.

Fiind clarvăzătoarea preferată a multor celebrități de la Hollywood, Carmen Harra a vorbit în ultimii ani despre evenimente înfricoșătoare cu care omenirea se va confrunta.

De data aceasta, vedeta a dezvăluit că oamenii se vor întâlni cu civilizații din alte galaxii.

„O viteză a luminii mai mare decât cea actuală”

 

Citeste si: Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Citeste si: Carmen Harra face un gest extraordinar: își donează ziua de naștere. Celebra prezicătoare va împlini 64 de ani

Citeste si: Carmen Harra, momente cumplite. Soţul ei a murit: „Îngerul meu din Ceruri, te voi iubi întotdeauna”


„Vom descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea actuală. Drept urmare, vom călători în spațiu, la început, colectiv și apoi, individual. Vom avea propriile nave spațiale, așa cum avem acum propriile automobile. Avioanele personale vor fi diferite ca formă de cele pe care le cunoaștem în prezent”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa, “Decodificarea destinului”.

“Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii, aflate pe alte niveluri de evoluție și vom descoperi noi planete, noi galaxii și noi forme de viață. Într-un interval de timp de 30 până la 120 de ani, omenirea se va muta pe Marte și pe o nouă planetă, situată într-o nouă galaxie, numită Allandra”, a mai afirmat cunoscuta clarvăzătoare româncă.

 

„Anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu”În previziunile lui Carmen Harra apar și scenariile oamenilor de știință cu privire la încălzirea globală.

Deja, după cum s-a prevăzut, în ultimele decenii temeperatura medie a crescut cu 12 grade la Polul Nord și cu 8 grade în Alaska. În cazul în care procesul de încălzire globală nu este rezolvat în următorii 55 -125 de ani, părți importante ale lumii (tot ce este în vecinătatea Polului Nord și a Polului Sud) urmează să dispară sub ape în jurul anului 2141.

Acesta va fi un eveniment ce va schimba lumea. Conform calendarului maya, precum și Marii Piramide, anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu. Totuși, omenirea va supraviețui, așa cum se întâmplă mereu (…)”, a mai punctat celebra clarvăzătoare.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Carmen Harra face un gest extraordinar: își donează ziua de naștere. Celebra prezicătoare va împlini 64 de ani

Carmen Harra, momente cumplite. Soţul ei a murit: „Îngerul meu din Ceruri, te voi iubi întotdeauna”

A MURIT! CARMEN HARRA a avut DREPTATE!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri