M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?


M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?

Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situaţie? Poate ţi s-a întâmplat şi ţie şi, în mod sigur, nu a fost o situaţie tocmai plăcută. De cele mai multe ori, trădarea în dragoste doare enorm, mai ales când cea care ţi-a înşelat încrederea este prietenă ta cea mai bună, aşa cum o considerai tu.

Le poţi pierde sau poţi acceptă să facă parte din viaţă ta în continuare, deşi ambele situaţii îţi pot face mult rău.

Depinde numai de tine dacă eşti capabilă să treci peste această situaţie, dacă ai puterea să îi priveşti în ochi şi să îi consideri încă iubitul tău, respectiv, prietenă ta, dacă nu cea mai bună prietenă. Ar putea fi copleşitor pentru unele dintre noi să ne întâlnim cu cele două persoane, care odată ne-au fost cele mai de încredere, şi să încercăm să fim cum a fost, adică de nedespărţit.

Ca o concluzie...

Important este să nu îţi pierzi încrederea în tine, în cei din jur şi mai ales în bărbaţii pe care îi vei mai întâlni, pentru că nu toţi sunt la fel; în cazul în care te-ai decis să închei orice relaţie cu aşa-zisă prietenă şi cu iubitul, nu trebuie să îţi fie teamă că nu vei mai întâlni alţi prieteni pe umărul cărora să verşi o lacrimă, dar poate puţină discreţie nu ar strica.

Dacă vrei să continui relaţia cu iubitul care te-a înşelat cu cea mai bună prietenă trebuie să fii conştientă că te supui unei situaţii cu risc maxim: există posibilitatea să mai "calce strâmb" şi poate dată următoare te va părăşi pentru altă prietenă de-a ta. Ridică-ţi fruntea, şterge-ţi lacrimile şi continuă să crezi că fericirea există şi pentru tine!

sursa: eva.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce simte un bărbat în timpul orgasmului? Este complet diferit de ce se întâmplă în corpul unei femei care ajunge la climax

SEX de tip FAST FOOD - Dezastrul societăţii moderne. „Cea mai dăunătoare parte a clişeelor sexuale învăţate din filmele porno este că acestea ne fac să credem că asta este...

Ejacularea feminină: 6 paşi pentru a atinge plăceri maxime


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Vă rog să vă rugați pentru noi”: Soția lui Alexandru Cumpănașu, dusă de urgență la spital
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri