M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?


M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?

Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situaţie? Poate ţi s-a întâmplat şi ţie şi, în mod sigur, nu a fost o situaţie tocmai plăcută. De cele mai multe ori, trădarea în dragoste doare enorm, mai ales când cea care ţi-a înşelat încrederea este prietenă ta cea mai bună, aşa cum o considerai tu.

În cazul în care acest lucru s-a consumat deja, trebuie să iei măsuri, chiar dacă susţii că îl iubeşti şi că nu poţi trăi fără el. Este clar un moment pe care sperai să nu îl experimentezi niciodată în viaţă, dar cum îl gestionezi?

De cele mai multe ori, răzbunarea pare să fie rezolvarea unei astfel de probleme.

Înainte să suni cel mai bun prieten al lui şi să îi propui o ieşire la o cafea, gândeşte-te dacă merită efortul! Nu întotdeauna ce îţi este la îndemână, este şi cel mai indicat de "folosit"! Şi până la urmă, respectul de sine este mult mai important decât o răzbunare, care te poate urmări toată viaţă şi îţi poate crea o impresie proastă despre propria persoană.

Dar nu alege nici varianta izolării de ceilalţi sau a amăgirii continue. Nu te ajută cu nimic să te închizi într-o carapace, să te victimizezi şi să refuzi realitatea aşa cum e. Ţi s-a întâmplat şi ţie, că şi multor femei de altfel, dar asta nu înseamnă că nu poţi să o iei de la capăt, să îţi trăieşti viaţa şi să fii mai fericită că oricând.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce simte un bărbat în timpul orgasmului? Este complet diferit de ce se întâmplă în corpul unei femei care ajunge la climax

SEX de tip FAST FOOD - Dezastrul societăţii moderne. „Cea mai dăunătoare parte a clişeelor sexuale învăţate din filmele porno este că acestea ne fac să credem că asta este...

Ejacularea feminină: 6 paşi pentru a atinge plăceri maxime


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Teo Trandafir revine la TV cu forțe proaspete: „Echipa mea și cu mine am pregătit tot felul de surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri