M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?


M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?

Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situaţie? Poate ţi s-a întâmplat şi ţie şi, în mod sigur, nu a fost o situaţie tocmai plăcută. De cele mai multe ori, trădarea în dragoste doare enorm, mai ales când cea care ţi-a înşelat încrederea este prietenă ta cea mai bună, aşa cum o considerai tu.

În ceea ce o priveşte pe "cea mai bună prietenă" a ta...

dacă a acceptat avansurile iubitului tău, dovedeşte faptul că nu ţi-a fost niciodată prietenă. Poate nu trebuia să fii atât de explicită în descrierea problemelor pe care le aveai cu iubitul tău, pentru că există posibilitatea că ea să fi profitat de faptul că aveţi unele disensiuni, a ştiut punctele slabe ale relaţiei voastre şi a acţionat. De aceea este de preferat că neînţelegerile pe care le ai cu iubitul tău să le discuţi mai întâi cu el, să încercaţi să găşiţi voi rezolvarea acestora.

Îl iubeşţi atât de mult, încât preferi să ignori faptul că te-a înşelat, să nu îi spui că ai aflat şi să continui relaţia că şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Niciodată nu este o idee foarte bună! Cu timpul, această ignoranţa te va durea foarte mult, vei ajunge să nu mai ai încredere în propria persoană şi există posibilitatea că cei doi care te-au trădat să te trădeze în continuare.

Dragostea poate însemna multe lucruri, dar niciodată umilinţă!

Şi iertarea poate fi o soluţie...

De cele mai multe ori, dragostea te învaţă să ierţi şi să faci lucruri pe care nu credeai că vei fi capabilă să le înfăptuieşţi vreodată. Simplul fapt că iertăm ne umple de fericire şi ne da un sentiment de împăcare cu propria persoană. În acest caz, este greu, mai ales că sunt implicate două persoane dragi, care ţi-au înşelat încrederea.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce simte un bărbat în timpul orgasmului? Este complet diferit de ce se întâmplă în corpul unei femei care ajunge la climax

SEX de tip FAST FOOD - Dezastrul societăţii moderne. „Cea mai dăunătoare parte a clişeelor sexuale învăţate din filmele porno este că acestea ne fac să credem că asta este...

Ejacularea feminină: 6 paşi pentru a atinge plăceri maxime


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea”. Prezentatoarea Ana Maria Păcuraru a născut
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri