M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?


M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?

Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situaţie? Poate ţi s-a întâmplat şi ţie şi, în mod sigur, nu a fost o situaţie tocmai plăcută. De cele mai multe ori, trădarea în dragoste doare enorm, mai ales când cea care ţi-a înşelat încrederea este prietenă ta cea mai bună, aşa cum o considerai tu.

Tocmai cea căreia te confesai în momentul în care intampinai orice problema, mai ales de ordin sentimental... Se poate întâmplă oricărei dintre noi, de aceea trebuie să îţi alegi prietenii cu grijă şi, poate, să fii mai reţinută în declaraţii.

Totuşi, când ajungi într-o astfel de postura, ce poţi face? Care este soluţia cea mai bună?

În cazul nefericit în care ai ajuns să fii înşelată de către iubit cu cea mai bună prietenă, primul lucru pe care l-ai putea face ar fi acela de a încerca să nu te învinovăţeşti. Este normal să fii afectată de situaţie, să te întrebi de ce ţi se întâmplă acest lucru şi cu ce ai greşit tu că el să se te rănească în acest mod. Viaţă poate fi nedreaptă cu noi de multe ori, dar acest lucru nu ni se datorează întotdeuna numai nouă.

Dacă relaţia este una de durata, acest pas greşit al lui poate fi şi din pricina slabei comunicări dintre voi.

Se spune că bărbaţii, prin natură lor, sunt poligami, deşi nu sunt de acord cu această ipoteza. Şi femeile sunt capabile să însele, chiar şi cu cel mai bun prieten al iubitului, dar atunci când există respect şi dragoste, intervin anumite limite.

Poate datorită programului încărcat pe care îl aveţi, lipsei de timp petrecut împreună, problemelor care îşi fac apariţia mai mereu, apar şi neînţelegerile pe plan sentimental, iar prietenă cea mai bună a ta pare şi cea mai bună soluţie pentru el de a ieşi din acest impas emoţional.

Ideal pentru voi, că şi cuplu, ar fi să comunicaţi, să va spuneţi aceste pasuri, să căutaţi raspusnuri şi le puneţi în aplicare, evitând astfel o situaţie de acest fel.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Ce simte un bărbat în timpul orgasmului? Este complet diferit de ce se întâmplă în corpul unei femei care ajunge la climax

SEX de tip FAST FOOD - Dezastrul societăţii moderne. „Cea mai dăunătoare parte a clişeelor sexuale învăţate din filmele porno este că acestea ne fac să credem că asta este...

Ejacularea feminină: 6 paşi pentru a atinge plăceri maxime


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri