Lovitură șocantă dată de Simina lui Jador după Puterea dragostei. "Omul este fals" EXCLUSIV


Simina de la Puterea dragostei nu mai crede în sentimentele pe care Jador le-ar mai avea pentru ea și spune că, acum, totul este doar o strategie de-a artistului pentru a-și promova muzica.


In articol:

Simina a ajuns la capătul puterilor în privința legăturii pe care o are cu Jador. Îndrăgostită de un alt băiat de la Puterea dragostei, tânăra din Timișoara refuză să mai accepte avansurile pe care fostul său iubit i le face, în ciuda faptului că ea a ieșit din casă, iar el a rămas acolo și în sezonul 2 în format, pentru a-și găsi jumătatea.

"Nu mai vreau să vorbesc despre el și el despre mine. Este o relație inexistentă. Jador trebuie să înțeleagă, pentru totdeauna, că sunt cu Alex și atât", a dezvăluit Simina la WOWbiz.ro.

Citeste si: George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”

Citeste si: Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică. Nu îți va veni să crezi

Citeste si: Ed Sheeran, anunț dureros la finalul unui concert: „Încheiem totul”

Citeste si: Sărbătoare mare astăzi: Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul! Ce să nu faci NICIODATĂ! Este păcat MARE!

Simina îl pune la punct pe Jador după Puterea dragostei! ”Am crezut că ține la mine, însă mi-am dat seamă că nu este adevărat”

Simina îl pune la punct pe Jador după Puterea dragostei și, în premieră pentru WOWbiz.ro, susține că realitatea dintre ea și cântăreț este cu totul alta decât încearcă să o prezinte el. "Omul este fals legat de subiectul Simina, eu chiar am crezut că ține la mine, însă mi-am dat seamă că nu este adevărat. Vrea doar să își facă o imagine bună, să scoată piese și atât, or fi melodiile lui de dragoste, dar sincer, nu au legătură cu mine, sunt la modul general. El nu mă iubește, are doar un plan în capul lui. Îl ajută strategia asta în povestea cu muzica și, probabil, în fața fetelor”, a spus fosta concurentă din show-ul amoros, care a ținut totuși să specifice faptul că, în ciuda ”manevrelor” sale...”Jador este o persoană sufletistă și bună”!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din (auxiliare)

Parteneri